Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA PRIJATELJICI

Sandra Perković stigla na reviju u ultrakratkoj minici

Sandra Perković
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/9
28.11.2017.
u 10:50

Sandra i Aleksandra su jako dobre prijateljice, a upoznale su se prije pet godina kad je Sandra kupovala u Aleksandrinom dućanu. Od tada često provode vrijeme zajedno.

Jedna od najboljih svjetskih atletičarki Sandra Perković zablistala je sinoć na modnoj reviji kreatorice Aleksandre Dojčinović. Sandra je još jednom iskoristila priliku da pokaže svoju besprijekornu liniju, a kratka minica isticala je njene noge.

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Inače Sandra i Aleksandra su jako dobre prijateljice, a upoznale su se prije pet godina kad je Sandra kupovala u Aleksandrinom dućanu. Od tada često provode vrijeme zajedno.

Sandra je na reviju stigla u društvu glumice Marije Borić, s kojom je također velika prijateljica.

Komentara 4

GU
General_U
12:27 28.11.2017.

odlična sportašica,ne znam tko joj bira odjeću ali taj ili ta nema nimalo stila,.. što bi rekli vidila žaba di konja potkivaju pa i ona digla nogu...sandra ne radi od sebe tuku s tim neukusnim odijevanjem ne pristaje ti...

GE
geez
12:47 28.11.2017.

Ä�ć oćÄ�ć jšž

BA
barbika1
12:31 28.11.2017.

Bas je zgodna, a jos i sportasica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije