Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elle Style Awards

Sandra Perković zablistala na modnoj večeri

Sanndra Perković
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/3
27.10.2017.
u 18:33

'Ova nagrada mi je znak da sam ili na vrhuncu karijere ili na njenom ponovnom početku'

Glamuroznu večer Elle Style Awards najviše će pamtiti 12 nagrađenih u odabranim kategorijama. Nagrada za najboljeg dizajnera godine otišla je u ruke dizajnerice Loredane Bahorić, dok je najbolja dizajnerica accessoriesa Iva Ćurković Spajić. Najbolje novo lice je Lea Petanović iz agencije Talia Model. U kategoriji najbolji celebrity stil nagrada je pripala Ivi Radić. 
– Lijepo je primati nagrade, pogotovo u muškom svijetu.

Lijepo je da i žene malo vladaju. Ova nagrada je vrlo posebna, i to ne samo po pitanju stila i mode, već označava da nešto dobro radim. Također, voljela bih da sve djevojke budu svjesne da je najbolje nositi ono u čemu se najbolje osjećaju jer to zaista i jesu one. Osim toga, mislim da krpice mogu učiniti puno za svaku djevojku, čak i onda kada se osjeća loše. Dovoljno je nabaciti dobru frizuru i dobar komad odjeće i svijet može već tada biti malo ljepši – rekla je Iva za Story.

Sanndra Perković
1/20

U kategorijama Elle Decorationa nagradu za najbolji produkt-dizajn odnio je brend Bagizzmo, dok je ona za najbolji dizajn interijera pripala Vedrani Ergić. U kategoriji za talent godine slavila je nagrađivana redateljica filma “Ne gledaj mi u pijat” Hana Jušić, a u novoj kategoriji za zvijezdu društvenih mreža nagradu je kući odnijela Matea Frajsberger s bloga Click4Chic. Nagrada za ženu godine otišla je u ruke profesionalne vatrogaskinje Jasmine Kadije. Nagradu za životno djelo ponijela je Zdenka Kovačiček.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL/Ilustracija

– To je čudan osjećaj zato što se to smatra priznanjem za sve ono što sam u životu napravila. Ova nagrada mi je znak da sam ili na vrhuncu karijere ili na njenom ponovnom početku. Moji hitovi, koji su jako stari, sada su ponovno hit zahvaljujući modernim obradama, a to mi puno govori o mom radu i jako puno znači – rekla je naša legendarna pjevačica Zdenka Kovačiček.

Na partyju nakon svečane dodjele, između ostalih, zabavljala se i bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić, koja je prije nepunih mjesec dana rodila treću kćer Mari Dani, a ovo joj je prvi noćni izlazak nakon porođaja. Otkrila je kako magazin Elle u njezinu srcu ima posebno mjesto jer označava početak njezine manekenske karijere.

Komentara 7

OB
ObrenM
08:39 28.10.2017.

Dali ce ikad nauciti razumljivo govoriti?

GV
golub Vaso
19:08 27.10.2017.

neka malo smanji fotoshop, previše je opterećena izgledom

GR
grodar
19:10 27.10.2017.

Gic gic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije