Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanje u sapunici

Sandra Lončarić Tankosić: Vesna je moj alter ego

Sandra Lončarić Tankosić
Foto: Nova TV
1/3
22.11.2016.
u 15:03

Glumicu ćemo uskoro gledati kao Vesnu Galović u seriji Nove TV "Zlatni dvori", a za Vesnu kaže da joj je slična u apsolutno svemu.

U seriju "Zlatni dvori" ulazi novi lik Vesna Galović, Anina mama i Antunova supruga a glumit će je Sandra Lončarić Tankosić. Vesna Galović je svoj kraj napustila radi pjevačke karijere koju na kraju nije ostvarila, a u Slavoniju se vraća kao bogata nasljednica tvornice u Njemačkoj. 

Sandra je komentirala svoj novi lik i atmosferu na setu: - Kad sam pročitala prve scene svojega lika odmah sam pomislila da je Vesna moj alter ego. Apsolutno smo slične u svemu, od pogleda na život, vježbanja joge, meditacije, vegetarijanstva, odnosu prema ljudima... U svakom slučaju drago mi je da kroz Vesnu mogu gledateljima prikazati koliko zdrav način života i pozitivno razmišljanje mogu utjecati na bolju kvalitetu življenja. Usto, atmosfera na setu je odlična. S većinom glumaca radila sam i u prijašnjim projektima tako da smo brzo stvorili tu sinergiju koja je neophodna za dobar rezultat. Osim toga, radnja serije smještena je u Slavoniji, što je dodatna prednost - oduševljeno poručuje Sandra.

Sandrin lik Vesna je žena slobodnog duha s nekonvencionalnim pogledima na svijet, a uvijek će za svoje postupke nalaziti opravdanja koja će isprva izazivati nevjericu i ljutnju okoline, a posebice Ane i Antuna. Iako je bila zaljubljena u Antuna i voljela svoju kćerkicu, Vesna je bila nezrela, neodgovorna i usredotočena na svoje snove o pjevačkoj karijeri u inozemstvu, pa se brak i majčinstvo nisu uklapali u njezine planove. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije