Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MTV Movie Awards

Sandra Bullock ponovo zabavlja - poljupcem sa Scarlett Johansson

sandra bullock
Foto: AFP
1/3
07.06.2010.
u 10:59

Ovo mi je nagrada za starije ljude koji napuštaju glumu i daju mjesto mladima. No to se meni neće dogoditi. Ja ostajem! Jer bez obzira što ste u zadnje vrijeme vidjeli, čuli ili pročitali o meni, volim ono što radim i ne idem nikamo.

Sezonu javnih žensko-ženskih vlažnih poljubaca otvorile su Madonna i zbunjena Britney Spears, nastavile Kate Moss i Jemina Khan, a onda je sve preuzela Sandra Bullock. I dopalo joj se!

 Tako je u nedjelju navečer na dodjeli MTV Movie Awardsa u Los Angelesu, na kojoj je primila Generation Award ili nagradu za najbolju glumicu svoje generacije, Bullockica okupljenima pripremila zanimljiv show i na podiju u usta strasno poljubila ljepuškastu glumicu Scarlett Johansson!

 Spremna za još

 Nikad zgodnija Sandra (45) na pozornicu je izašla izuzetno prpošna i govorljiva i primivši nagradu koja joj se učinila nekako neprimjerenom njenoj dobi, održala ciničan govor rekavši:

 – Ovo mi je nekako nagrada za starije ljude koji napuštaju glumu i daju mjesto mladima. No to se meni neće dogoditi. Ja ostajem! Jer bez obzira što ste u zadnje vrijeme vidjeli, čuli ili pročitali o meni, volim ono što radim i ne idem nikamo.

 Našalila se ona i sa svojim celulitom i paparazzima koji joj u posljednje vrijeme radi rastave od supruga Jessea Jamesa ne daju mira, a potom pažnju skrenula na Scarlett Johansson. Plavuša je na dodjelu nagrada došla umjesto supruga Ryana Reynoldsa koji u filmu “Prisila na brak” igra sa Sandrom, a za koji su on i Bullock nominirani za poljubac godine. Na Scarlettinu nijemu prisutnost Sandra nije ostala imuna već ju je pitala zašto je ovdje. Kad joj je Scarlett objasnila da se nadala da će umjesto svojeg dragog preuzeti nagradu za najpoljubac u filmu, a koja je na kraju otišla Kristen Stewart i Robertu Pattinsonu, Sandra ju je ščepala i ‘nagradila’ čvrstom pusom u usta. Mlađahna glumica ostala je osupnuta i samo se ljupko nasmijala, a Sandra je šeretski nabacila:

 Žene se bolje ljube?

 – Sada ćemo se vratiti u normalu jer liječenje je skupo!

 No nije joj za zamjeriti jer ovo je bio njezin prvi javni istup nakon što je prije tri mjeseca saznala da ju je suprug prevario nebrojeno puta. A očito joj se svidjelo i javno ljubiti žene jer isto je napravila u siječnju s legendom Meryl Streep! 

Komentara 3

Avatar Časna seka
Časna seka
14:28 07.06.2010.

Čestitke Sandri.

UD
Utjerivać dobroga
17:27 07.06.2010.

časna seka... tvoja podrška i čestitka će joj puno značiti. čim otvori večernji list.

Avatar Časna seka
Časna seka
19:21 07.06.2010.

To su telepatske čestitke, djeluju na načelu zajedničke svijesti. :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije