Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGODNA PJEVAČICA

Sandra Bagarić u petom se desetljeću života skinula u bikini i pokazala obline

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/8
12.10.2020.
u 19:04

- Glumim ljeto danas, napisala je Sandra pokraj fotografije i dobila bojne pohvalne komentare prijatelja. - Samo "kupi" D vitamin, trebat će ti zimi, bio je jedan od brojnih komentara.

Sandra Bagarić je proteklog vikenda iskoristila posljednje sunčane i tople dane ove godine da uživa na plaži. Naša je operna pjevačica uskočila u bikini crne boje, koji je u prvi plan stavio njene obline. 

- Glumim ljeto danas, napisala je Sandra pokraj fotografije i dobila bojne pohvalne komentare prijatelja.

- Samo "kupi" D vitamin, trebat će ti zimi, bio je jedan od brojnih komentara.

Foto: Daniel Pavlić
-  Neki su je obožavatelji pitali jesu li to fotografije snimljene ljetos, a ona im je odgovorila da su nastale netom prije objave te da je na moru ljepota i da bi se ondje preselila zauvijek.

Podsjetimo, Sandra je rođena prije 46 godina u Zenici, a 1997. udala za svog bivšeg profesora Darka Domitrovića. Imaju dva sina, 20-godišnjeg Marka imaju i četiri godine mlađeg sina Lovru. 

1/5

- Ne pijem, ne pušim, uredno živim, dovoljno spavam. U dobrom sam odnosu sa svojim glasom, slušam svoje tijelo - tijelo šalje signale, svakodnevno umjereno vježbam. Mnoge stvari dolaze iz glave, neke iz rodnog lista, hormona, a glas je podložan promjenama, najosjetljiviji instrument. Meni je ljudski glas osobna iskaznica. Moj glas i grlo su moja kancelarija, kazala je Sandra u razgovoru za tportal. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
19:41 12.10.2020.

Dobra teta

TT
TTjac
18:08 13.10.2020.

Blago Banderosu.

NO
nomeinteresa
22:14 12.10.2020.

žena je komad nema se kaj dodat, al ne kužim članak,ona i uvijek fura dekolte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije