Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velike brojke

Golemi dugovi u službenom dokumentu začudili fanove: Otkriveno da je Kanye lagao o financijama

Rapper Kanye West holds his first rally in support of his presidential bid in North Charleston
Foto: RANDALL HILL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
12.10.2020.
u 22:00

Kanye je ranije isto tako govorio da će ga 10-godišnji ugovor s modnim brendom GAP učiniti bogatijim za čak 5 milijardi dolara(32 milijarde kuna), po brojkama koje je predao državnom odboru za izbore, čini se da je to daleko od istine.

Američki reper Kanye West već je nekoliko puta javno govorio o svojim dugovima, te čak molio brojne poznate osobe da mu pomognu, a sada je priznao o kojoj brojki je zapravo riječ.

Naime, morao je predati imovinsku karticu kada se prijavljivao u utrku za izbor za predsjednika Amerike. Tamo je napisao kako njegovi dugovi iznose visokih 644 milijuna kuna. Kanye je ranije isto tako govorio da će ga 10-godišnji ugovor s modnim brendom GAP učiniti bogatijim za čak 5 milijardi dolara(32 milijarde kuna), po brojkama koje je predao državnom odboru za izbore, čini se da je to daleko od istine. 

Dugovi su mu ostali od raznih hipoteka, te ih još uvijek nije odlučio podmiriti. Mnoge je začudila tako velika brojka, jer Kanye dobro zarađuje od suradnje s gigantom sportske mode Adidas. Za predsjedničku kampanju je potrošio već 7 milijuna dolara, a nedavno je kupio i golemo imanje u državi Wyoming.

Upravo tamo su registrirane neke od 29 kompanija u kojima je u odboru ili čak direktor
U dokumentu navodi da su tvrtke Yeezy LLC, Yeezy Apparel LLC i Yeezy Footwear LLC   vrijedne oko 50 milijuna dolara(322 milijuna kuna). 

West je kao i njegova supruga Kim i njezina sestra Kylie optužio Forbes da manipulira s brojkama, te da stvarno ima milijarde dolara na računu, no sada je i sam u službenom dokumentu naveo da to nije točno. 

Rapper Kanye West holds his first rally in support of his presidential bid in North Charleston
1/13

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije