Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brojne čestitke

Sandra Bagarić posebnim povodom je pokazala mamu Lidiju čije fotografije ne objavljuje često

Zagreb: Dolazak uzvanika na 30. jubilarnu dodjelu nagrade Porin
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/10
15.10.2023.
u 10:00

Sretan 70.rođendan mojoj divnoj majčici - napisala je Sandra uz fotografiju ispod koje su se zaredale čestitke i lijepe želje njezinih pratitelja

Operna pjevačica Sandra Bagarić (49) na Instagramu je objavila fotografiju s majkom Lidijom, čije fotografije ne objavljuje često na društvenim mrežama, a povod za ovu fotografiju je bio 70. rođendan njezine mame. - Sretan 70.rođendan mojoj divnoj majčici - napisala je Sandra uz fotografiju ispod koje su se zaredale čestitke i lijepe želje njezinih pratitelja. 

- Lidija je bezvremena...1972. ili 1973. sam je prvi put vidjela i sad to pamtim a tek pidžamu koju mi je poklonila...Sretan joj rođendan i sve najbolje joj želim i rodila je prekrasnu četkicu koju volim. Sretan rođendan i sve najbolje gospođi Lidiji. Imala sam čast upoznati tu divnu gospođu u Achenu. Sretan i nek ti je živa i zdrava još dugo, dugo!!! Ljubim te! Sretan rođendan mami! Sretan rođendan mami. Sretan rođendan i svako dobro tvojoj majci - napisali su u komentarima. Sandra je s obitelji rodnu Bosnu i Hercegovinu napustila 1992. godine, a jednom prilikom je prisjećajući se ratnih godina ispričala:

 

 

VEZANI ČLANCI

- Moji roditelji, sestra Sanja i ja 1992. napustili smo BiH, iz doma doslovce otišli s ručnom prtljagom, sretni što smo živi i zdravi, na okupu, ali... Zahvalna sam roditeljima što su organizirali da se životi sestre i mene nastave što bezbolnije, što su traumu dolaska u novu sredinu učinili prihvatljivom. Bolno mi je bilo gledati ih kako se trude priskrbiti nam za normalan život. Ipak, duh Bosne je u meni, u svakoj mojoj rečenici, intonaciji, sočnosti jezika, beharu, intenzivnim okusima, muzici, humoru...

Sandra je odrasla u Zenici, a u intervju koji je prije dvije godine dala za Avaz govorila je o svom rodnom gradu i priznala kako se ne namjerava vraćati u Bosnu i Hercegovinu jer je Zagreb njezin dom više od tri desetljeća.

GALERIJA Rade Šerbedžija na događanje došao u društvu kćeri Vanje koju ne viđamo često

Zagreb: Dolazak uzvanika na 30. jubilarnu dodjelu nagrade Porin
1/16

- Došla sam u Zagreb, ali ne mogu “kajkati”, ne stidim se svog podneblja. Zeničani mi nekad zamjere što kažem da sam iz Sarajeva, ali rat me uhvatio tu. Roditelji i sestra su tamo, otac je iz Tomislavgrada… Kad bih nabrajala odakle sam sve… Ne planiram se vratiti u BiH. U Zagrebu živim skoro 30, a iz BiH sam otišla s 18 godina. Ali, rado dođem u BiH s obitelji. Kroz Zenicu prođem, svratimo na ćevape i idemo u Sarajevo. Ali, klincima sam objasnila gdje je mama išla u školu, na koju se voćku penjala, gdje se brčkala u rijeci Bosni - ispričala je Sandra.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila kakva je Lepa Brena svekrva: 'Voli kuhati, često pravi ručak'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije