Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Zagrebu

Sandra Bagarić i suprug zasjali na modnoj reviji! Vole se već 30 godina, a ona je zaprosila njega

Foto: Facebook
1/21
04.10.2023.
u 20:19

Sandrin suprug DarkoDomitrović je za ovu priliku izabrao svijetlo plavo odijelo, a operna diva je zasjala u crnoj haljini.

Operna diva i glumica Sandra Bagarić (49) i njezin suprug, poznati pijanist Darko Domitrović (59) slove kao skladan par, u braku su već četvrt stoljeća, a ponekad ih možemo vidjeti i u zajedničkom izlasku. Tako je bilo i na tradicionalnoj reviziji zagrebačkih obrtnika '88. Zlatna igla' koju su zajedno pratili. Darko je za ovu priliku izabrao svijetlo plavo odijelo, a Sandra je zasjala u crnoj haljini s istaknutim dekolteom.

03.10.2023., Zagreb - U NSK je odrzana 88. Zlatna igla, tradicionalna modna revija zagrebackih obrtnika. Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Inače, par je nedavno proslavio godišnju, a Sandra je to objavila i na društvenim mrežama. Tada mu je posvetila i svoju izvedbu pjesme Tereze Kesovije 'Moja posljednja i prva ljubavi'.

Par zajedno ima dvojicu sinova, Marka i Lovru, a njihova je ljubavna priča započela je na Muzičkoj akademiji  prije 30 godina. Sandra se tada u svog supruga zaljubila na prvi pogled.

Sandra se iz rodne Zenice za vrijeme rata s roditeljima preselila u Zagreb gdje je upisala akademiju, a tada nije znala da će je tamo, osim životnog poziva, dočekati i ljubav života. Njen suprug joj je nekad bio profesor na Akademiji.

VEZANI ČLANCI

- Ja sam došla u Zagreb 1992., ugledala čovjeka na Muzičkoj akademiji u sobi broj 13, volim broj 13, i rekla ‘Ovom čovjeku ću roditi djecu’ i ta djeca sad imaju 22 godine i 18, ostalo je povijest - ispričala je za In Magazin prošle godine.

Jednom je prilikom njen suprug Darko opisao kako je, sasvim neočekivano, Sandra zaprosila njega.

- Bili smo na moru, žena kleknula s ručnikom i u kupaćim gaćicama, kleknula i zaprosila me nasred plaže! Pred našim kumovima Dinom i Lovrom Pogorelićem, mi smo njima kumovi, oni su nama kumovi. Nitko to nije očekivao! Ja najmanje - ispričao je.

- Možda bih ja to učinio jednog dana, ali nije mi dala priliku - dodao je.

VIDEO Shrvana Simona Mijoković nakon smrti važne osobe: Za sve nas gubitak, ali za nebo dobitak

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije