Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novopečeni roditelji

Sandi Pego iznenadio suprugu nakon rođenja sina Iana, ona poručila: 'Ajme, predobro'

Foto: Instagram
1/11
05.10.2022.
u 19:00

Mama i sin su došli kući iz rodilišta, a tata im je pripremio mali doček. Kuću je ukrasio plavim i bijelim balonima na kojima je ispisano ime njihovog novorođenog sina.

Tiktoker i influencer Sandi Pego pripremio je iznenađenje svojoj supruzi Cindy Šoštarić, koja se vratila kući iz rodilišta. Sandi i Cindy su postali roditelji prošlog tjedna kada je influencerica rodila dječaka Iana. Sada su mama i sin došli kući, a tata im je pripremio mali doček. Kuću je ukrasio plavim i bijelim balonima na kojima je ispisano ime njihovog novorođenog sina.

- Došli smo doma, napokon smo je dočekali - napisao je tiktoker u opis videa. Cindy nije mogla sakriti oduševljenje te je kroz smijeh kratko rekla: "Predobro, ajme, hvala ti."

@sandipego Došli smo doma, napokon smo je dočekali 🥰😍 Hvala @baloncentar ♬ Perfect - Ed Sheeran

Podsjećamo, dječak Ian se rodio u četvrtak u 21:55, imao je  51 centimetar i bio  je težak 3300 grama.

Cindy se javila nakon poroda te otkrila da je sve dobro prošlo.

- Evo da se javim svima, super sam! Sve je prošlo toliko dobro da bi sve mogla ponoviti još 100 puta, svi su bili toliko ljubazni, sve smo odradili kako treba i sve je prošlo u najboljem redu. A ne bi bilo tako da nisam imala pored sebe i podršku koja je sa mnom disala cijelo vrijeme - napisala je novopečena mama.

VIDEO Drew Barrymore progovorila o teškom djetinjstvu

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
19:40 05.10.2022.

Imam probavne smetnje od ovo dvoje.

CR
crnaguja1950
19:18 05.10.2022.

Dragi Bože,koje prekenjavanje...ko je sandi pego???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije