Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretno im!

Samo osam mjeseci nakon supruginog pobačaja, popularni pjevač otkrio sretnu vijest

Foto: DPA/PIXSELL
1/4
28.05.2019.
u 19:15

Slavni pjevač Backstreet Boysa Nick Carter i supruga Lauren Kitt fotografijom na Instagramu podijelili su sretnu vijest svojim fanovima.

Prije osam mjeseci, Nick Carter, pjevač Backstreet Boysa, i njegova supruga Lauren Hill suočavali su se s teškim životnim trenucima. Njegova trudna supruga tada je izgubila dijete.

Tročlana obitelj sada ima razlog za slavlje, a to su nagovijestili i fotografijom na Instagramu. Naime, Lauren je opet trudna i to samo osam mjeseci nakon pobačaja.

– Hvala ti Bože na ovom najvećem daru koji smo mogli tražiti – napisao je Nick na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom i trogodišnjim sinom, Odinom Reignom. U komentarima ispod fotografije redaju se čestitke fanova, a sretni roditelji nisu htjeli otkriti ni spol ni termin poroda.

Na fotografijama se dalo naslutiti da je Lauren u drugom tromjesječju trudnoće.

Podsjetimo, prije osam mjeseci Lauren je doživjela pobačaj, a tada je na svijet trebala donijeti djevojčicu. U tom periodu pjevač je s bendom imao turneju, a nakon saznanja teške vijesti rekao je kako neće moći nastupati.

Međutim, nakon nekog vremena odlučio je da mora nastaviti dalje. Za njegovu suprugu Lauren to nije bio prvi spontani pobačaj. Prije Odina imala je jedan, a sinčića je na svijet donijela bez komplikacija. Nick i Lauren vjenčali su se 2014. godine, a Nick je često govorio kako se ne vidi u ulozi oca. Čini se da je mali Odin to promijenio.

Pogledajte što je Lepa Brena ekskluzivno rekla za Večernji uoči koncerta u Zagrebu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije