Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki povratak

Bili su omiljeni bend 90-tih, žene su za njima vrištale, a pogledajte ih danas

Foto: Profimedia
1/3
23.11.2018.
u 09:33

Kad su u najvećim danima slave odlučili uzeti pauzu od svega, mnogi su mislili kako će taj period odmora potrajati tek nekoliko mjeseci, no prošlo je punih osamnaest godina

Nick Carter, Brian Littrell, Howie Dorough, Kevin Richardson i A. J. McLean vjerojatno čine najpopularniju petorku devedesetih godina prošlog stoljeća.

Svi oni koji su odrastali u to doba dobro znaju da je riječ o članovima jednog od najpopularnijih svjetskih boy bendova –Backstreet Boysima. Kad su u najvećim danima slave odlučili uzeti pauzu od svega, mnogi su mislili kako će taj period odmora potrajati tek nekoliko mjeseci, no prošlo je punih osamnaest godina.

U međuvremenu su osnovali obitelji, postali očevi, no na svoje obožavatelje nisu zaboravili. Deseti studijski album, nazvan jednostavno ''DNA'', objavit će u siječnju iduće godine, a nakon toga kreću na turneju s novim pjesmama i svojim najpoznatijim hitovima.

Od svibnja do rujna proputovat će Europu, Kanadu i Ameriku i ponovno pokušati ostvariti staru slavu. A sve su odlučili započeti pjesmom ''Chances'', čiji je video u manje od dva tjedna pogledan više od 10 milijuna puta. U sklopu promocije gostovali su kod Ellen DeGeneres i zapjevali s glumicom Emily Blunt

Pogledajte što vam preporučuje trenerica uz koju baš svatko može smršavjeti:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije