Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBILA SE U ROVINJ

Salma Hayek čestitala Uskrs fotografijom iz Hrvatske

Salma Hayek
Foto: Instagram
1/5
21.04.2019.
u 14:06

Salma je danas na Instagramu objavila i uskršnju čestitku svim svojim obožavateljima. Nasmiješena glumica pozirala je na fotografiji na kojoj se u pozadini vidi prepoznatljiva vizura Rovinja.

Ljepote Rovinja i cijele Istre toliko su oduševile glumicu Salmu Hayek da i dalje na društvenim mrežama objavljuje fotografije prekrasnog istarskog grada.

Salma je danas na Instagramu objavila i uskršnju čestitku svim svojim obožavateljima. Nasmiješena glumica pozirala je na fotografiji na kojoj se u pozadini vidi prepoznatljiva vizura Rovinja.

- Sretan Uskrs iz Hrvatske - napisala je Meksikanka na engleskom, francuskom i španjolskom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Easter from Croatia ! Joyeuses Pâques de Croatie ! Felices Pasquas desde Croatia ! #easter#

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

 

Podsjetimo, Salma je uz Ryana Reynoldsa i i Samuela L. Jacksona proteklih dana u Hrvatskoj snimala scene filma "The Hitman's Wife Bodygurad". Snimanje se preselilo u Trest,a  glumica se jučer vratila u Hrvatsku, te sa suprugom Françoisom-Henri Pinaultom posjetila Brijune. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
17:49 21.04.2019.

Sto to drzi u ruci..elektricni..

Avatar prahrvat
prahrvat
16:09 21.04.2019.

Lipo su nam to Talijani nagradili. Hvala Tile

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije