Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA AKCIJA!

Vratolomne scene u Rijeci: Sjurili se automobilima i kombijem po stepenicama

Foto: Nel Pavletić
1/9
26.04.2019.
u 15:30

Snimanje novog nastavka 'The Hitman's Bodyguard' preselilo se iz Rovinja u Rijeku, a kao i dosad, akcije nije nedostajalo.

Ovih dana snimanje filma 'The Hitman's Wife's Bodyguard' preselilo se iz Rovinja u Rijeku, a za potrebe snimanja akcijske scene na Trgu 128. brigade u petak se dogodila neviđena automobilska potjera.

Napeta scena filma, u kojem su protagonisti Salma Hayek (52), Ryan Reynolds (42) i Samuel L. Jackson (70), snimljena je uz poznati hotel Bonaviju, na znamenitim riječkim stepenicama.

Podsjetimo, glumačka je ekipa pristigla u travnju kako bi snimala spomenuti film, a svoje oduševljenje Rovinjom, kao i ostatkom Istre, nisu skrivali. Obavili su i shopping na rovinjskoj tržnici gdje su pregledavali domaće proizvode i delicije, a Samuel L. Jackson je probao čuvene fritule.

Inače, filmska ekipa se početkom svibnja planira uputiti u Zagreb gdje će snimati scene u Klaićevoj ulici, kod Mimare i u dvorištu jedne srednje škole.

 

Ključne riječi

Komentara 4

MO
modovisisajteMaraschino
15:54 26.04.2019.

sjećate li se kako je Jackie Chan u Božjem oklopu jurio Dolcem?

NE
Neutralac
16:02 26.04.2019.

dobar posao - tko god je to ugovorio - a i dobra turisticka promidzba...

JO
josip
17:43 26.04.2019.

ko ce platit nove stepenice? mozda Baldasar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije