Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

Giuliano se pohvalio novim poslom: 'Napokon mogu otkriti...'

Giuliano Danic
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/5
30.04.2021.
u 13:47

Splitski glazbenik svake srijede će imati večernji show na valovima Radio Dalmacije.

Pandemija koronavirusa onemogućila je glazbenicima da nastupaju pred publikom i već godinu dana nisu održali koncert pred većim brojem gledatelja zbog čega su neki od glazbenika odlučili napraviti i male zaokrete u karijeri. Jedan od njih je i splitski pjevač Giuliano Đanić koji je gostujući u programu Radio Dalmacije voditeljici Editi Lučić Jelić otkrio kako će postati njezin radijski kolega. 

- Napokon mogu otkriti - Edita, postajemo kolege - rekao je pjevač. Giuliano će svake srijede od 20 do 22 sata voditi emisiju "Večernji show s Giulianom" u kojem će biti zadužen za odabir dobre glazbe te će imati i goste s kojima će razgovarati uživo.
- Svi znate kako pivam, pa i kako plešem i glumim... a pošto je “novo normalno” onda je normalno da ću se ja uhvatiti još jednog izazova. Od sljedećeg tjedna, srijedom od 20.00 na #radiodalmacija "Večernji show s Giulianom" - ćakula, zezancija, glazba... a od 21.00 uživo s gostima, uz pratnju mojih nezamjenjivih benda Diktatori - najavio je Giuliano na svojim društvenim mrežama. 
Najavio je gostujući kod kolegice Edite i kako će svakom gostu pripremiti malo iznenađenje i siguran je da i njega, goste i slušatelje očekuje dobra zabava.

- Naravno da će se i pivat puno, svima nam nedostaju svirke uživo. Uglavnom, budite uz nas u sridu. Taman nakon večere pojačate radio i zaboravimo zajedno na sve crnilo oko nas - poručuje Giuliano. 

Vinko Ćemeraš: "Moj život trenutno bi opisala neka jako sretna pjesma"

 

Ključne riječi

Komentara 1

LU
LukasNola
14:03 30.04.2021.

U terminu Izgubljene generacije. Pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije