Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Jadranka odmah na početku dobacila domaćici: 'Najviše se veselim vidjeti tvog muža'

Foto: RTL
1/7
19.05.2022.
u 21:47

Domaćica Ivana goste je dočekala toliko opušteno da se trema uopće nije primijetila, već su svi komentirali njezin topli doček i dobar izgled.

U četvrtak navečer u 'Večeri za 5 na selu' kuhala je 24-godišnja Ivana koja je gošćama ponudila spoj tradicije i modernog, ali i potpuno opuštenu atmosferu.

Domaćica Ivana goste je dočekala toliko opušteno da se trema uopće nije primijetila, već su svi komentirali njezin topli doček i dobar izgled.

- Izgledala je prekrasno - kazala je Ružica dok je Jadranka odmah presjekla.

- Ja se najviše veselim vidjeti tvog muža, dobili smo informaciju da je zgodan i da dobro svira! - rekla je Jadranka.
Nakon ukusnog aperitiva i veselog dočeka Ivana je gošće pozvala za stol te im za predjelo ponudila platu s domaćim narescima, namaz od čvaraka i pogačice.

- Lijepo je to po domaći servirala na dasku - komentirala je Željka.

- Napravila je bolju paštetu od čvaraka nego Željka, iako je mlađa - pohvalila je Jadranka.

Za glavno jelo domaćica je ponudila pohane rolice od piletine s rižom i povrćem za prilog.

- Tipičan obrok suvremene podravske žene i ona je to dobro napravila - kazala je Jadranka dok je Ružici piletina bila presuha.

- Izgledalo je primamljivo! - pohvalila je Lidija.

Desert na Ivaninoj večeri bile su zapečene palačinke sa sirom koje su se nekima možda činile jednostavne, ali bile su vrlo ukusne.
Iznenađenje večeri bili su svirači, a Jadranka je bila pomalo razočarana što jedan od njih nije Ivanin suprug, no ekipa se dobro zabavila, pa čak i zaplesala za kraj. Kad je stigao red na ocjenjivanje, Lidija je Ivani dala desetku jer joj je sve bilo super, kao i Željki.

- Ivana je bila bez treme, vesela domaćica, jednostavna jela, ali sve je bilo odlično! - rekla je. 

Ružica joj je dala ocjenu osam zbog suhe piletine, a Jadranka ocjenu devet.

- Dobro je spojila podravsku tradiciju i ono što mlade podravske žene žele imati u svojoj kuhinji - komentirala je Jadranka. 
Tako je Ivana osvojila 37 bodova i trenutačno je na drugome mjestu, a Lidija i dalje u vodstvu s osvojenih 38 bodova. Sutra kuha Jadranka, a može li ona pobijediti Lidiju - pogledajte u petak u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!

VIDEO Jandroković obradio Konstraktinu pjesmu: 'Zastupnica mora biti zdrava...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije