Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak 1,5 kilograma

Kad neće Akademija, hoće Rusi: DiCaprio će dobiti željeznog Oscara!

leonardo dicaprio
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
06.03.2014.
u 10:15

Gumci iz Čeljabinska, grada u kojem je prošle godine pao meteor, bili su razočarani što Akademija nije dodijelila nagradu Leu te su odlučili nešto poduzeti...

Leonardo DiCaprio nije dobio Oscara, no zato je dobio podršku kolega sa svih strana svijeta. Čak i iz Rusije. Glumci iz Čeljabinska, grada u kojem je prošle godine pao meteor, bili su razočarani što Akademija nije Leu dodijelila nagradu te su odlučili nešto poduzeti. Njihov Oscar nije zlatan nego željezni i predstavlja snagu.

– Pronašli smo ovaj trofej u Rusiji, jako sliči na originalnog Oscara, no ima puno mišićavije tijelo. Teži skoro 1,5 kilograma i za nas predstavlja volju i snagu. Želimo da ovaj ruski Oscar bude stalni podsjetnik za Lea da ne treba odustati nego ići naprijed i nadati se da će i pravi jednom doći – kazali su ruski glumci, a prenio portal englishrussia.com.

>>Leonardovo prokletstvo: Prvi put nominiran prije 20 godina, no Oscara nigdje!

Ključne riječi

Komentara 1

BL
Blu3
10:38 06.03.2014.

Bravoooooo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije