Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto mu ga ne daju?

Leonardovo prokletstvo: Prvi put nominiran prije 20 godina, no Oscara nigdje!

leonardo dicaprio
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
03.03.2014.
u 09:31

Siroti Leonardo DiCaprio. Još jedna godina, dvije sjajne uloge – a Oscara nigdje. "Veliki Gatsby" i "Vuk s Wall Streeta" i ove su godine Leonarda smjestili među omiljene glumce godine...

Siroti Leonardo DiCaprio. Još jedna godina, dvije sjajne uloge – a Oscara nigdje. "Veliki Gatsby" i "Vuk s Wall Streeta" i ove su godine Leonarda smjestili među omiljene glumce godine. Još jedna suradnja s Martinom Scorseseom, Zlatnog kipića nigdje. Kakvu god ulogu odradio, uvijek su svi puni riječi hvale – no to očito nije dovoljno.

Prokletstvo dugo 20 godina

Leo je najveći gubitnik Oscara dosad. Njegova oskarovska nesreća traje već 20 godina. Prvi put Leo je nominiran daleke 1994. godine, i to za ulogu u filmu "What's Eating Gilbert Grape". Potom je 2005. nominiran za najbolju mušku ulogu u "Avijatičaru", a isto je dogodilo i 2007. godine s "Krvavim dijamantom".

Ove godine nominiran je kao producent i glavni glumac za Oscara u "Vuku s Wall Streeta", no potukao ga je Matthew McConaughey. Portalima i forumima kruže teorije o Leonardovu neuspjehu, a svi se slažu u jednom – DiCaprio jednostavno nema sreće. Nikad nije imao lošu ulogu, no ne ide mu. Internet trenutačno gori od šala na njegov račun, a oni nešto ozbiljniji tvrde da se ove godine jednostavno nije moglo protiv maestralnog Matthewa McConaugheya, koji je za ulogu, osim talenta, uložio i 20-ak kilograma koje je izgubio. Treba li Leonardu "jača" uloga ili slabija konkurencija?

 

>>Ovo su svi dobitnici Oscara: Pogledajte govore ganutih pobjednika!

Komentara 18

Avatar Mučki provokator
Mučki provokator
12:16 03.03.2014.

Ali brate Leo je glumio u najboljim filmovima zadnjih 15 godina. Npr. Krvavi dijamanti, Pokojnici, Bande New Yorka, Vuk s Wall streeta, Početak, Django. Mali je zaslužio Oskara.

LI
liliZG
10:05 03.03.2014.

njegova ulogu u Krvavom dijamantu je , po meni , njegova najbolja uloga u životu..

DO
donjuan
12:08 03.03.2014.

i sa oskarom i bez oskara leonardo je najbolji glumac danasnjice. svaka njegova uloga je odradena gotovo savrseno. oskar nije mjerilo kvalitete glumca. oskar je "happening" narcisoidnog holywood-a i nista vise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije