Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reagirala ambasada

Ruski mediji tvrde da je kralj Charles mrtav. Britanci bijesni: To je laž

Première vidéo publique du roi Charles III depuis l'annonce de son cancer, diffusée lors du Commonwealth Day à Westminster
Foto: Royal Family
1/16
18.03.2024.
u 19:08

Nakon što se ta vijest proširila društvenim mrežama reagirala je britanska ambasada u Moskvi. Ljutito su na X-u(bivši Twitter) napisali kako je to lažna vijest.

Ruski mediji objavili su da je kralj Charles preminuo u 76. godini, iznenada, nakon komplikacija zbog raka. Dodali su i da nema potvrde kraljevske obitelji. Nakon što se ta vijest proširila društvenim mrežama reagirala je britanska ambasada u Moskvi. Ljutito su na X-u(bivši Twitter) napisali kako je to lažna vijest

- Vijesti o smrti kralja Charlesa III su laž - stoji u objavi. Kasnije se priopćenjem javila i britanska ambasada u Kijevu. - Htjeli bismo vas informirati da je vijest o smrt kralja Charlesa lažna. Objave ruskih medija minute nakon tih reakcija bile su ažurirane, piše Daily Mail.

Podsjetimo, britanska kraljevska obitelj i princeza Kate jedne su od glavnih tema u medijima ovih dana. Njezina iznenadna operacija, povratak na posao i fotošopirane fotografije samo su neki od događaja o kojima javnost govori, a za Kate se brinu brojni obožavatelji kraljevske obitelji. Princeza je u siječnju bila na operaciji abdomena o kojoj je palača izvijestila tek dan nakon tog događaja te su dodali da se ona neće pojavljivati na poslu do Uskrsa. U međuvremenu, princeza je trebala odmarati i oporavljati se od operacije, a njezino izbivanje iz javnosti i tajnovitost oko njezine bolesti potaknule su različite glasine. Obožavatelji su jedva dočekali da je vide u javnosti, a toga je i ona postala svjesna.

VEZANI ČLANCI: 

Tako da je za Majčin dan objavila svoju fotografiju na društvenim mrežama za koju se kasnije ispostavilo da je fotošopirana. Kate se potom ispričala, a od toga brojne priče kruže o njezinom zdravstvenom stanju. Vidjeti princezu u javnosti postalo je nemoguće, a ni njezini bliski suradnici je nisu vidjeli ni čuli neko vrijeme. Kako piše Forbes, urednicima BBC-ja je navodno preporučeno da budu na oprezu. Riječ je, tvrde, o hitnoj objavi iz kraljevske palače. Nakon ovog teksta, na društvenim mrežama pojavile su se teorije da objava ima veze s princezom Kate Middleton, no iz BBC-a nisu htjeli komentirati cijelu situaciju. 

Inače, nedavno se pročulo i da princeza planira svoje pojavljivanje u javnosti. Britanski mediji pišu, kako je princeza zakazala svoje obraćanje kako bi prestale glasine. Izvor blizak princezi otočkim je medijima potvrdio da će uskoro princ William i ona otkriti više detalja o njezinoj bolesti. The Sunday Times piše kako će se princeza u javnosti pojaviti nakon 17. travnja, kad njezinoj djeci završavaju školski praznici. Kad se skroz oporavi i vrati kraljevskim dužnostima, tad bi mogla progovoriti o zdravstvenom stanju, navodi britanski tabloid. Princezini prijatelji vjeruju da će se više informacija o njezinom oporavku objaviti u dogledno vrijeme, ali pod njezinim uvjetima. 

- Htjet će biti jasnija i otvorenija, ali učinit će to kad se bude osjećala spremnom. To će biti njezina odluka. Neće ju se požurivati - kazala je upućena osoba.

VIDEO Misteriozna operacija, dvojnica i fotka koju su fotošopirali! 'Skrivaju nešto ozbiljno oko Kate Middleton'

Komentara 3

MO
Mox
22:08 18.03.2024.

I oni isto ponavljaju za Putina. Da pravi Putin umro, a ovaj koji se pojavljuje je dvojnik (lutak). Praktički je nemoguće je verificirati identitet najviših dužnosnika velikih država.

ZA
zagabria4
20:57 18.03.2024.

Ta vijest je lažna, on će živjeti 175 godina i veselo pohoditi kolonije

SE
sean200
19:58 18.03.2024.

Očiglednje je rat među 'elitama' u punom zamahu. Aristokracija pada kao muhe. Čarls, Kejt, a jeste li znali da je Đo Bajden mrtav već preko dvije godine? Pogledajte samo snimke Đoa od prije par godina..nema šanse da je to isti čovjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije