Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka koja je iznenadila

RTL ukida emisiju koja je godinama bila jedan od najprepoznatljivijih brendova ove televizije

Foto: RTL
1/6
19.08.2022.
u 18:54

S RTL- a su objasnili zašto ukidaju emisiju "Exkluziv" i poručili su kako se zahvaljuju cijelom timu na njihovom radu i predanosti ovom projektu.

Magazinska emisija "Exkluziv" godinama je bila jedan od prepoznatljivih brendova RTL-a, pa je iznenadila vijest kako se ova emisija uskoro gasi. Tu informaciju potvrdili su nam i s RTL-a te objasnili što je dovelo do ove odluke. 

- Nakon četiri godine prikazivanja RTL prestaje s emitiranjem emisije 'Exkluziv'. Uzimajući u obzir sve parametre te želje naših gledatelja, smatramo kako je došlo vrijeme za promjene. Scenu i događanja nastavljamo pratiti putem našeg informativnog programa i portala. Zahvaljujemo se timu 'Exkluziva' na njihovu radu i predanosti projektu. - poručuju s RTL-a.

Zadnje četiri godine emisiju su obilježili razgovori s brojnim svjetskim i domaćim slavim osobama te su gledatelji iz emisije u emisiju mogli saznati sve zanimljivosti s domaće i strane estradne scene. Tijekom godina mijenjali su se urednici i voditelji emisije, a mijenjale su se i rubrike u emisiji i do ukidanja Exkluziv je vodila Ana Radišić. Ona je pokrenula i svoj podcast, a u jednom intervju nedavno nam je ispričala u čemu vidi razliku između podcasta i televizijskih emisija.

- Razlika postoji, i u tome je čar i ljepota, a meni golemi užitak. Podcast je moja osobna priča, tim i ljubav, kroz njega me ljudi imaju priliku upoznati još osobnije i bliže u odnosu na televizijske formate. Televizija je sasvim drukčija vrsta ljubavi koja traje već četrnaest godina i u koju sam zaljubljena kao prvog dana! Ondje uživam u formatima, projektima i ulogama iza i ispred kamera koje me ispunjavaju na druge načine i kroz koje rastem i gradim se kao novinar, urednik, voditelj, kreativni producent…- objasnila je Ana.

VIDEO Preminuo je višestruko nagrađivani novinar Mislav Bago

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

IV
Ivan79
19:55 19.08.2022.

Aleluja!!

DU
Deleted user
15:51 20.08.2022.

"Exkluziv"....nakaradno ime ...za zatvor...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije