Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko koga kopira?

Rozga za nastup u "X factoru" odjenula istu haljinu kao i Severina

Severina
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
29.01.2014.
u 13:19

Jelena Rozga za nastup u regionalnom "X factoru" poslužila se već prokušanom formulom, koju je prije nekoliko mjeseci uspješno izvela Severina

Jelena Rozga za nastup u regionalnom "X factoru" poslužila se već prokušanom formulom.

Dok je izvedbom pjesme "Cirkus" kopirala Rihannin nastup iz "X factora" 2012. godine, kada je po njoj lila kiša na pozornici, za outfit joj je kao inspiracija poslužila još jedna velika zvijezda, ali domaće scene.

Naime, Rozga je odjenula zlatnu haljinu Dijane Viljevac, gotovo identičnu onoj koju je Severina nosila u listopadu na nastupu za rođendan zagrebačkog City Centera One.

Jedina razlika je što je Severina nosila mini varijantu, a Rozga se odlučila za dugačku haljinu.

>>Rozga šokirala u prozirnoj haljini, na pozornici je zalila kiša

>>Kakav party: Severina i Rozga na istom mjestu u istim - cipelama

Komentara 7

BA
Bananaman
14:23 29.01.2014.

Ja neznam tko je jadniji ovi sto pisu o tome ili ja koji sam uopce kliknuo na ovo I potrosio minuteu svoga dana za ovakvve gluposti !!

SJ
Sve je uzalud
14:13 29.01.2014.

........to se iznajmljuje u komisionoj radnji.................

Avatar billybull
billybull
14:01 29.01.2014.

jedna je do poda druga mini, jedna ima rukave druga ne, izrez je drugaciji...jedino sto je slicno je da im oboma lose stoje, I da obje izgledaju jeftino....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije