Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obje u crnom

Kakav party: Severina i Rozga na istom mjestu u istim - cipelama

Severina i Jelena Rozga na Porsche partyju
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
13.12.2013.
u 08:22

Djelić atmosfere s tuluma održanog u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma pogledajte u priloženoj fotogaleriji!

Ljubitelji domaće glazbe sinoć su na velikom partyju Porschea Croatia na jednom mjestu imali dvije najpopularnije hrvatske pjevačice, Severinu i Jelenu Rozgu. Uz njih atmosferu su podgrijale i Vanda Winter, Danijela Pintarić i Ornela Vištica. I Severina i Rozga za svoje su nastupe odabrale crne haljine.

Djelić atmosfere s tuluma održanog u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma pogledajte u priloženoj fotogaleriji!

Komentara 3

ĆA
ćaćaća
11:46 13.12.2013.

na što je ova država spala da su joj glavene zvjezde obične pjesmuljare/pasuljare..

DU
Deleted user
10:02 13.12.2013.

tvrdnja da su ove dvije najpopularnije hrvatske pjevačice dovoljno govori o tome koliko smo jadni... i zamislite! obje na istom mjestu u isto vrijeme! i obje u crnim haljinama! pa to je nešto fantastično! nemreš vjerovat... koja vijest.... bljuv....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije