Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
x factor

Rozga šokirala u prozirnoj haljini, na pozornici je zalila kiša

jelena rozga
Foto: X factor
1/8
29.01.2014.
u 11:18

Jelena Rozga iznenadila je sinoćnjim nastupom u regionalnom talent showu "X Factor Adria", u kojem je izvela dvije pjesme – "Nirvanu" i "Cirkus"

Jelena Rozga sinoć je nastupila u regionalnom talent showu "X Factor Adria", u kojem je izvela dvije pjesme – "Nirvanu" i "Cirkus".

Pjevačica je sve iznenadila s oba nastupa. Dok su se mnogi tijekom izvedbe "Nirvane" pitali gdje joj je nestala haljina, jer se pojavila u potpuno prozirnom izdanju, drugi nastup zaista je bio cirkus.

Tijekom vrhunca izvedbe "Cirkusa" Rozgu je na pozornici zalijevala kiša, što je izazvalo ovacije publike. Producenti su inspiraciju dobili od Rihanne, koja je 2012. godine u "X Factoru" također na pozornici zalivena kišom dok je pjevala pjesmu "Diamonds". No, ipak, obje su zapravo kopirale nastup Destiny's Childa iz 2005. godine.

No, nije Rozga jedina hrvatska pjevačica koja je sinoć nastupila u popularnom talent showu.

Promovirajući svoj prvi koncert u Beogradu nakon 25 godina, na scenu "X Factora" stupila je i Doris Dragović, izvevši jedan od svojih najvećih hitova – "Mariju Magdalenu".

No, za razliku od Rozge, Doris, kao pripadnica stare garde pjevača, svoju je izvedbu odradila uživo, bez playbacka i pokazala zašto je ljudi vole i nakon svih tih godina.

>>Dodik prekinuo intervju kako bi se upoznao s Doris Dragović

>>Jelena Rozga zablistala na dodjeli nagrada u Beogradu

Komentara 2

IP
info_punkt
14:50 29.01.2014.

kako godine idu, morat će se sve više domišljati kako šokirati publiku, a na kraju će snimiti "uradak"... zato bolje da ga snimi odmah, dok još koliko-toliko na nešto liči...

Avatar cro1com
cro1com
13:50 29.01.2014.

Ovu sam vidio prvi put apsalutno smeće .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije