Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opraštao se od obitelji

Ronnie Wood prije tri mjeseca saznao da ima rak pluća

Ronnie Wood
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
06.08.2017.
u 12:33

Član Rolling Stonesa bio je na operaciji kojom mu je uklonjen dio plućnog krila, a odbio je ići na kemoterapiju jer ne želi da mu ispadne kosa.

Ronnie Wood prije tri mjeseca liječnik mu je tijekom sistematskog pregleda otkrio probleme s plućima, a nakon pretraga ustanovljeno je da poznati roker ima rak pluća.

Član Rolling Stonesa priznaje da pluća nije pregledavao kod liječnika od 2002. godine. Tjedan u kojem je čekao nalaze, koji su trebali pokazati da li se rak proširio još negdje po tijelu, bio mu je najduži i najmučniji u životu.

- Već sam bio spreman oprostiti se sa svima. Kada je liječnik rekao da se tumor nije proširio samo sam mu rekao vadite to van iz mene -  ispričao je 70-godišnji glazbenik. 

Operacijom mu je uklonjen dio plućnog krila, a zanimljivo je da je Ronnie godinu dana prije nego je saznao da ima rak prestao pušiti cigarete. Glazbenik je odlučio da neće ići na kemoterapiju jer nije htio ostati bez kose.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije