Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon obiteljske tragedije

Ronaldo objavio fotografiju s odmora u društvu Georgine, svi su primijetili njezin izraz lica

Georgina Rodriguez
Foto: instagram.com/georginagio
1/12
12.05.2022.
u 14:19

Ronaldo je na Instagram profilu podijelio fotografiju sa svojom odabranicom na jahti. I dok je nogometaš pozirao sa smiješkom na licu, a u prvi plan pao je njegov isklesani torzo, Georgina je lice prekrila tamnim sunčanim naočala te Ronalda uhvatila za ruku.

Nogometaš Cristiano Ronaldo (37) i njegova djevojka Georgina Rodriguez (28) odlučili su uzeti predah nakon teškog razdoblja i odvojiti vrijeme za sebe.

Ronaldo je na Instagram profilu podijelio fotografiju sa svojom odabranicom na jahti. I dok je nogometaš pozirao sa smiješkom na licu, a u prvi plan pao je njegov isklesani torzo, Georgina je lice prekrila tamnim sunčanim naočala te Ronalda uhvatila za ruku.

Uz fotografiju je stavio emotikone srca i smajlića koji šalje poljubac, a objava je u manje od 24 sata skupila gotovo 10 milijuna lajkova.

''Najvažnije je biti okružen obitelji'', ''Predivni ste'', ''Uvijek u dobroj formi'', ''Divni'', ''Krasan par'', ''Legenda'', ''Najbolji'', pisali su pratitelji. a mnogi su primijetili Georginin izraz lica.

Podsjetimo, Georgina i Ronaldo su nakon poroda podijelili su tužnu vijest kako im je preminuo novorođeni sin.

 - S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek - napisali su. 

Georgina je bila trudna s blizancima i djevojčica je preživjela, a maleni je preminuo. Argentinka se nakon deset dana danas prvi put oglasila na Instagramu i objavila je fotografiju svog supruga snimljenu u trenutku kada je Cristiano Ronaldo na nogometnom terenu na utakmici protiv Arsenala.

Nakon što je zabio gol podigao je ruku i pokazao prema nebu simbolizirajući sina kojeg su izgubili. Uz ovu fotografiju Georgina je stavila emotikon srca i u kratkom vremenu ovu fotografiju je lajkalo preko milijun njezinih obožavatelja.

Inače, Georgina je nedavno na društvenim mrežama podijelila fotografiju svoje kćerkice koju je rodila 18. travnja te otkrila njezino ime.

"Bella Esmeralda. 18.4.2022.", napisala je Georgina pored fotografije djevojčice koju je odjenula u preslatku roza opravicu brenda Moschino, a ispod objave nanizali su se brojni komentari pratitelja koji su uočili kako malena jako sliči sestri Alani.

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao "zlom"!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije