Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Ronaldo i Georgina objavili da im je preminuo novorođeni sin: 'Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek'

Foto: Instagram
1/14
18.04.2022.
u 20:49

Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez na svom su Instagram profilu podijelili tužnu vijest. Naime, preminuo im je novorođeni sin.

Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez na svom su Instagram profilu podijelili tužnu vijest. Naime, preminuo im je novorođeni sin.

"S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek", stoji u zajedničkoj izjavi para koju su podijelili na društvenim mrežama. Georgina je nosila blizance, a djevojčica je preživjela.

Podsjetimo, u listopadu prošle godine španjolski list Hola prenio je ekskluzivnu informaciju da je Georgina trudna. Vijest o proširenju obitelji mnoge je iznenadila iako je i sama Rodriguez u više navrata izrazila želju da ima još djece. Sretnu vijest tada je  na Instagramu potvrdio i sam Ronaldo. 

Cristiano i Georgina zajedno su dobili kćerkicu Alanu Martinu, a nogometašu su nadomjesne majke rodile sina Cristiana Juniora i blizance Evu i Matea.

"Presretni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi i jedva čekamo da vas upoznamo. Osjećamo se blagoslovljeno", napisao je Ronaldo uz fotografiju na kojoj pozira sa Georginom dok u ruci drži fotografiju s ultrazvuka. 

Ljubav Ronalda i Georgine počela je kao iz bajke. Georgina je radila kao prodavačica u jednom od dućana luksuznog brenda Gucci.

Cristiano ju je tamo prvi put vidio i odmah su osjetili neku kemiju. Nekoliko dana kasnije susreli su se na 'eventu' jednog drugog brenda.

"Tek smo tada mogli otvoreno razgovarati. Bila sam opuštena jer nisam bila na poslu. Bila je to ljubav na prvi pogled, i za mene i za njega", kazala je Georgina.

VIDEO Pratitelji i kolege pružili podršku Ronaldu i Georgini nakon smrti sina: 'Bog sve vidi, žao mi je legendo...'

 

Komentara 12

Avatar MalenaB.
MalenaB.
21:04 18.04.2022.

O tuge ..da ti srce pukne od žalosti ..mali anđeo 😢

RA
radolizem
20:56 18.04.2022.

Žao mi je Ronalda i Georgine. Počivao u miru anđele!

LO
Lobikus
21:19 18.04.2022.

U mojim si molitvama, u mojim si molitvama. 🙏🏻

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije