Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROKO BLAŽEVIĆ

Mladi Splićanin pobjednik je 'Pinkovih zvezdica'

Roko Blažević
Foto: Screenshot
1/8
08.07.2017.
u 14:43

Roko je u sinoćnjoj emisiji izveo 'Od milijun žena' Tonyja Cetinskog i slavio u konkurenciji 12 superfinalista,.

Mladi Splićanin Roko Blažević (15) pobjednik je ovogodišnjeg izdanja showa "Pinkove zvezdice"! Roko je potvrdio ulogu glavnog favorita i u sinoćnjoj emisiji, te slavio u konkurenciji 12 superfinalista otpjevavši, ali i i odsviravši na klaviru pjesmu "Od milijun žena" Tonyja Cetinskog.

- Ne znam što da kažem! U šoku sam, rekao je Roko nakon pobjede. Kasnije je u razgovoru za Srbija danas otkrio da mu je 10-mjesečno snimanje bilo naporno, te kako mu je sad na prvom mjestu škola.

- U budućnosti se nadam da ću ići na neku glazbenu akademiju. Ne znam točno gdje, ali se nadam negdje u inozemstvu. Čudni su glazbeni putevi, ko zna gdje će me odvesti - rekao je Roko.

Splićanin dolazi iz glazbene obitelji. Tata mu pjeva u klapi Elektrodalmacija, brat Duje svira gitaru i kontrabas, a i mama je bila pjevačica. Lani je s Lukom Mrduljašem i Random Stipišićem postao član grupe RadioWho. Dosad je nastupio i u RTL-ovim "Zvjezdicama", te Superatalentu.

Komentara 4

KS
komsijski_susjed
16:56 08.07.2017.

ccc, jadno, zvucis zesce isfrustrirano. inace bi valjda samo cestitao decku na uspehu i srecu u daljem zivotu.

MO
mobitel20
15:45 08.07.2017.

Roko je odlican ! Bravo ! Savjet je da se klonis cincara, nema tu ni kruha ni hleba. Idi vani, skoluj se, usavrsi engleski i pjevaj nase hrvatske tekstove na engleskom i uspjeti ces. Stovise, svi ce imati koristi a ti korist i slavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije