Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li moguće?

Roditelji Kate Middletone nalaze se u teškoj situaciji

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
01.04.2019.
u 08:33

Izgradnja poslovnog carstva za obitelj Middleton bio je dugačak put od 1987. godine kada su Carol i Michael Middletone, roditelji vojvotkinje od Cambridgea Kate Middletone, odlučili pokrenuti privatni biznis.

Obitelj Middletone proživljava teške trenutke. Naime, roditelji Vojvotkinje od Cambridgea Kate Middletone, Carol i Michael Middletone imaju financijske probleme.

Privatni biznis 'Party Pieces' kojeg su pokrenuli 1987. godine, a sada je pred bankrotom. Dapače, prošli tjedan tri radnika su dala otkaz, piše The Sun. Čini se kako ovoj uspješnoj kompaniji koja je zapošljavala 30 radnika prijeti stečaj.

Inače sve je počelo kad je Kateina majka Carol je nakon rođenja sina Jamesa, počela prodavati torbe i dekoracije za dječje rođendan, a to se onda razvilo u obiteljski imperij u vrijednosti od preko 30 milijuna eura. Tako si je obitelj Middletone omogućila školovanje djece Jamesa, Pippe i Kate, u privatnim školama.

U daljnjim pisanjma britanskih medija, na površinu je isplivala priča o samim počecima Carol i Michael Middleton. Naime, oboje su radili za 'British Airways', avionsku kompaniju, gdje je Carol bila stjuardesa, a Michael dispečer za let. Vjenčali su se 1980. godine, a sedam godina poslije pokrenuli su biznis zahvaljujući kojem je obitelj uživala posjed na Vernhams Deanu u vrijednosti od 540.000 dolara.

Svojim dugogodišnjim probijanjem u biznis svijetu, obitelj si je kroz ulaganju u nekretnine omogućila posjedovanje poslovnih tj. komercijalnih zgrada, a kad se sve na kraju sumira Kateini roditelji imaju bogatstvo u vrijednosti od 67 milijuna dolara.

Specijal Ekrana s 14 neispričanih priča najpoznatijih Hrvata dostupan je u prodaji.

Ključne riječi

Komentara 5

TK
Ten-kre
10:14 01.04.2019.

Jutros klokan pretrčavao autoput Sydney-Melbourne.

Avatar Čaruga
Čaruga
10:24 01.04.2019.

Oni sad ozbiljno pate. Mislim da ljudima treba pomoći da izađu iz te nepodnošljive krize. Ovaj članak je od velikog značaja za moj život, vrlo koristan. Jedino zamjeram što nema broj računa za donaciju. .I.

GO
goga12
11:15 01.04.2019.

Šta bi mi sad tribali? Dat im po kunu da izbjegnu stečaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije