Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pojačanje u obitelji

Rodila Monika Kravić! Pet mjeseci nakon udaje za zagrebačkog odvjetnika na svijet stigla prinova

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/7
21.10.2021.
u 10:07

Par je u vezi od 2019. godine, a zaruke su se dogodile u veljači ove godine na romantičnom putovanju po egzotičnoj destinaciji. Bračne zavjete izmijenili su u svibnju ove godine.

Bivša televizijska voditeljica, a danas kreativna producentica na narodnom Monika Kravić (39) na svijet je donijela svoje treće dijete. Sretna vijest objavljena je na Instagram profilu RTL-ove emisije Exkluziv. Monika je rodila sina i to samo pet mjeseci nakon što se udala za zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića (44). 

Nekadašnja supruga Marija Mamića za Frana se udala početkom svibnja. Par je u vezi od 2019. godine, a zaruke su se dogodile u veljači ove godine na romantičnom putovanju po egzotičnoj destinaciji.  Na svom vjenčanju Monika je blistala u vjenčanici modne kuće Safiyaa, a posebno joj je važan bio vjenčani buket u kojem je na poseban način odala počast pokojnoj mami Miri, koja je preminula prije četiri godine, i kojoj je posvetila tri orhideje u buketu.

Vjenčanje Monike i Frana odvilo se u jednom zagrebačkom hotelu u skladu s epidemiološkim mjerama koje su bile na snazi, a otkriveno je i kako je par prvi ples otplesao uz pjesmu Matije Cveka. Inače, Monika iz braka s Marijom Mamićem ima dvojicu sinova, 8-godišnjeg Jakova i 11-godišnjeg Josipa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTL Exkluziv (@rtl_exkluziv)

 

VIDEO Squid Game postaje najgledanija Netflixova serija 

 

Komentara 4

NJ
njofra51
11:20 21.10.2021.

Jadničak, rodio se sa 5 mjeseci! Pa kolicni je?

HU
Hulk
11:45 21.10.2021.

A ko je otac malome ?

Avatar BlackCalder
BlackCalder
11:22 21.10.2021.

Čestitke! Neka dice! A zanimljivo je kako se svijet "okrenuo". Nekoć su siromašni imali puno dice, a bogataši po jedno ka kukavičje jaje. Danas stvari potpuno drugačije stoje. 🤔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije