Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Poznati glumački par uskoro će postati roditelji! Buduća mama se javila iz bolnice: 'Kad čekaš porod i kao cool si'

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/7
21.10.2021.
u 09:20

Glumica Marija Omaljev je pokazala da se nalazi na čekanju poroda, a svoje je pratitelje počastila i videom u kojem nosi trudničke hlače na tregere, masku za lice i papuče.

Glumica Marija Omaljev na svojem Instagramu je objavila video iz bolnice Cedars Sinai na Beverly Hillsu. Glumica je pokazala da se nalazi na čekanju poroda, a svoje je pratitelje počastila i videom u kojem nosi trudničke hlače na tregere, masku za lice i papuče. "Kad čekaš porod i kao cool si", napisala je uz objavu.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Omaljev čeka djevojčicu s glumcem Mirajom Grbićem, poznatim po ulozi Čombe u seriji 'Lud, zbunjen, normalan'. Par je u svibnju obznanio da čekaju svoje prvo dijete, a Marija je redovno na društvenim mrežama objavljivala svoje fotografije. Jedna od posljednjih je ona na kojoj pozira s trudničkim trbuhom, a u opisu je istaknula da 'broji još sitno' do poroda.

Inače, glumački par je u braku od 2008. godine, a zajedno su glumili i u spomenutoj seriji. Par se 2013. godine preselio u Kaliforniju, gdje je Grbić ostvario značajne uloge u serijama 'American Horror Story' i 'S.W.A.T'. Marija je pak domaćoj publici poznata i po ulogama u seriji 'Dolina sunca', 'Ruža vjetrova' i 'Bračne vode'.

VIDEO Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena': "Mlađoj sebi bih poručila da ne sluša savjete!"

 

Komentara 4

DU
Deleted user
09:48 21.10.2021.

tko su ove spodobe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije