Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužan dan

Rocker tragično izgubio kćer, imala je samo 22 godine

Foto: Instagram/Youtube
1/4
20.05.2019.
u 20:30

Bubnjar metal benda Slipknot, Shawn Crahan, trenutno prolazi kroz najteže trenutke. Naime, njegova kći Gabrielle iznenada je preminula u 22. godini života.

Bubnjar metal benda Slipknot Shawn Crahan, poznatiji kao 'Clown' suočava se s velikim gubitkom u svojoj obitelji.

- Sa slomljenim srcem i najdubljom boli moram vas obavijestiti da je moja najmlađa kći Gabrielle preminula u subotu, 18. svibnja 2019 - napisao je ispod kćerine fotografije na Instagramu i zamolio medije da poštuju privatnost ožalošćene obitelji.

Uzrok preranog odlaska 22-godišnje Gabrielle je nepoznat.

Crahan i supruga Chantel uz Gabrielle imaju kći Alexandriju i sinove Gagea i Simona, koji je na Instagramu podijelio svoje osjećaje.

- Danas je najteži dan u našim životima. Zbunjen sam, ljut, tužan sam...jako, jako sam tužan. Gabri, jako mi nedostaješ, više od ikoga. Bili smo najbolji prijatelji, bili smo povezani, a sada te više nema. Volim te i znam da ćes to uvijek znati - napisao je njezin brat, a Alexandria u svojoj objavi navodi da je u potpunom šoku zbog gubitka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today is our youngest daughter’s birthday. We love you Gabri.

A post shared by M. Shawn Crahan (@mshawncrahan) on

Ostali članovi Slipknota također su izraili sućut.

- Srce mi je slomljeno zbog mog brata. Molim vas, držite njegovu obitelj u mislima i šaljite im ljubav. Gabrielle će jako nedostajati - napisao je frontmen benda Corey Taylor na Instagramu.

Pogledajte u videu u galeriji članka koji glumci i voditelji su poginuli na setu.

 

Ključne riječi

Komentara 5

MA
Majk
22:16 20.05.2019.

Tužno kad roditelj sahranjuje svoje dijete

US
USA
08:59 21.05.2019.

Tragicno se koristi kad je rijec o nekoj nesreci ili slicnoj stvari, osim u vecernjem gdje se koristi kao mamac da se krene citati clanak. Jdno i bijedno novinarstvo. Osim toga clanak ne sadrzi nista osim izjava nepoznatih ljudi kaoo i sam bubnjar i njegov band. Tuznu situaciju za jednog roditelja koristite za privlacrnje citatelja

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:49 21.05.2019.

OD. Svi to znaju osim vecernjaka. Zato jer je bila lrzbosanka (ili lezboskinja, kako god zelite)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije