Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit-singl 'rastura'

Robbie s pjesmom 'Candy' na broju 1: Nadam se da ću puniti stadione

toyota iq
Foto: Renato Branđolica
1/2
07.11.2012.
u 11:38

Moram priznati da "Candy" nema veze s ostatkom albuma – kazao je dodajući da je namjerno snimio album koji je pop u pravom smislu riječi

Osam godina britanska ljestvica glazbenih hitova "živjela" je bez imena Robbieja Williamsa. No, zločesti dečko glazbene scene vratio se na broj jedan pjesmom "Candy" .

– Nisam imao hit na broju jedan još od 2004. godine, a znate da mi je za dvije godine 40. rođendan i osjećam se fantastično – kazao je pjevač na svečanosti paljenja božićnih lampica u Londonu. 

Singl je na albumu "Take the Crown" koji je izašao prije nekoliko dana, a samo prošlog tjedna prodao se u 137 tisuća primjeraka.

– Moram priznati da "Candy" nema veze s ostatkom albuma – kazao je dodajući kako je namjerno snimio album koji je pop u pravom smislu riječi. 

– Hm, nadam se da ću opet puniti stadione i da su na ovom albumu veliki hitovi, himne. Mislim da sam ih napisao – zaključio je Robbie koji je prije šest tjedana postao otac. 

>>Robbie Williams zgrozio se kad je čuo da će dobiti kćer

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije