Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RITA ORA

Novi modni gaf slavne pjevačice: 'Jesi li to obukla tepih?'

Rita Ora
Foto: Instagram
1/6
07.02.2018.
u 11:33

- Pijem čaj i odrađujem intervjue u ovoj prekrasnoj haljini - napisala je Rita pokraj slike. Inače, radi se o haljini pariškog kreatorskog dvojca Dice Kayek koja košta čak 2000 funti (16.700 kuna).

Rita Ora (27), popularna britanska pjevačica kosovskog porijekla izazvala je buru komentara na Instagramu nakon što je objavila fotografiju u zanimljivoj crvenoj haljini.Novi je to modni gaf pjevačice koja je već imala nekoliko sličnih promašaja.

- Pijem čaj i odrađujem intervjue u ovoj prekrasnoj haljini - napisala je Rita pokraj slike. Inače, radi se o haljini pariškog kreatorskog dvojca Dice Kayek koja košta čak 2000 funti (16.700 kuna).

Naravno, Rita je dobila puno komentara ispod fotografije, a puno njih je ismijavalo ovu haljinu.

"Ona je divna, ali veliko ne za haljinu", "Wow, izgleda da je obukla tepih", "divna boja, ali ima dva metra previše", "Nisam znao da je vreća graha novi hit", samo su neki od komentara.

Rita je popravila dojam sinoć kada se na premijeri novog nastavka filma "50 nijansi sive". Uz nju se prvi put na crvenom tepihu pojavio i njen novi dečko Andrew Wyatt. Zanimljivo, fotoreporteri ih nisu mogli snimiti zajedno.

Rita Ora
1/10
Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nikomah95
12:12 07.02.2018.

Takvu haljinu sa stilom može obući jedino Josipa Lisac. Josipi bi izvrsno pristajala jer Josipa ima karizmu i osobnost, no dotična gdjica se istima ne može pohvaliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije