Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bubnjar beatlesa

Ringo Starr (82) pozitivan na koronavirus, otkazao šest koncerata

Ringo Starr
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
04.10.2022.
u 23:00

Koncerte je trebao održati u Kanadi sa svojim All Starr Bandom.

Bivši član Beatlesa, bubnjar Ringo Starr (82) otkazao je čak šest nastupa, a sve zbog zaraze koronavirusom. Naime, Starr je pozitivan na koronavirus, a vijest je objavio njegov menadžment. 

- Potvrđeno je da Ringo Starr ima koronu pa će zbog toga turneja biti odgođena sve dok se ne oporavi. Ringo se oporavlja kod kuće i nada se da će se što prije vratiti nastupima - stoji u objavi njegovih menadžera, piše BBC.

Podsjetimo, za vikend je objavljeno da zbog bolesti otkazuje dva koncerta svoje turneje, ali tada nisu otkrili da se radi o koronavirusu. 

Koncerte je trebao održati u Kanadi sa svojim All Starr Bandom.

Prošle godine, Sir Ringo je priznao da je rijetko izlazio vani u prvim danima pandemije, a baš kako bi izbjegao zarazu Covid-19.

- Od prošlog ožujka, napustio sam kuću šest puta. Moraš pomoći sebi da se zaštitiš ako možeš - rekao je za USA Today prošle godine.

Unatoč tome što je primio dvije doze cjepiva, rekao je publikaciji da je bio oprezan oko turneje 2021., rekavši: "Mislim da neće biti sigurno. I to je to. Živjeti u sadašnjosti."

Turneja je napokon nastavljena u Kanadi ovog svibnja, a Starr je odsvirao više od 25 nastupa.

VIDEO>>Marija Šerifović o svom ponašanju: 'Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije