Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji ushićeni

Rihanna se javila na Instagramu prvi put nakon objave trudnoće i zaradila više od 10 milijuna lajkova

Foto: IPA/PIXSELL
1/9
03.02.2022.
u 18:50

Mjesecima je sretnu vijest čuvala podalje od javnosti, a sada se konačno javila na Instagramu i ponosno pokazala poveći trudnički trbuh.

Pjevačica Rihanna (33) ovih je dana i službeno potvrdila višemjesečna šuškanja o trudnoći. Naime, pjevačica je prošetala s partnerom, reperom A$AP Rockyjem (33), u raskopčanoj jakni koja je u prvi plan istaknula njezin trudnički trbuh koji je sada ponosno pokazala po prvi puta i na društvenim mrežama.

 "Kako je banda dospjela do mjeseca crnačke povijesti", napisala je u opisu fotografije koju je do sada lajkalo više od 10 milijuna njezinih obožavatelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Nakon što je vijest o njezinoj trudnoći obišla svijet medijima se javio njezin otac Ronald Fenty.  - Ushićen sam. Skakao sam od radosti kad sam doznao sretnu vijest! I dalje sam jako uzbuđen - poručio je Ronald iz svog doma na Barbadosu za Page Six.

- Rihanna je uvijek govorila da želi djecu, da voli djecu. Uvijek se brine o djeci svojih rođaka… bit će dobra mama - dodao je. Ronald je Rihanninog partnera upoznao u prosincu 2020. godine, kada ga je pjevačica dovela na svoj rodni karipski otok. Ronaldu se odmah svidio,a za svog budućeg zeta kaže da je 'vrlo cool tip'.

Foto: Instagram
Inače, Rihanna i kontroverzni reper čije je pravo ime Rakim Mayers hodaju dvije godine. Iako su prijatelji godinama, službeno su počeli izlaziti tek nakon RiRinog prekida s njezinim bivšim dečkom Hassanom Jameelom početkom 2020. Zadržali su tajnim početak svoje romanse usred pandemije koronavirusa 2020. godine. Krajem te godine prvi puta zajedno su ih snimili paparazzi.  Nagađanja da su u ozbiljnoj vezi počela su kada ga je Rihanna odvela kući na Barbados na praznike krajem 2020. Tijekom pandemije, dvojac je čak zajedno putovao Amerikom, a zajedno su zablistali i crvenom tepihu Met Gala u rujnu 2021. godine.

VIDEO Ksenija Pajić nominirana je za Večernjakovu ružu: "Ljudi su željni nasmijati se, malo se opustiti"

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar StormRaider95
StormRaider95
19:07 03.02.2022.

Ionako se raskisala... na što će tek poslije ličit?! No, simpatična i želim im sve najbolje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije