Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno trudna

Rihanna s reperom ASAP Rockyjem već ima sina, a njihova ljubav rodila se iz prijateljstva

Trudna Rihanna s partnerom Asap Rockyjem dolazi na modnu reviju u Parizu
Foto: Veeren -Christophe Clovis / Bestimage
1/13
14.02.2023.
u 14:36

Rihanna i kontroverzni reper čije je pravo ime Rakim Mayers hodaju nešto manje od tri godine. Iako su prijatelji godinama, službeno su počeli izlaziti tek nakon RiRinog prekida s njezinim bivšim dečkom Hassanom Jameelom početkom 2020.

Čast nastupa na poluvremenu Super Bowla ove je godine pripala glazbenici Rihanni (34), a ona se na ovaj način i vratila na pozornicu nakon stanke.

Rihanna je na nastupu zablistala, a otkrila je i jednu posebnu vijest. Njen pripijeni kombinezon je posjetiteljima i gledateljima iza malih ekrana otkrio i veliko iznenađenje. Pjevačica s reperom ASAP Rockyjem (34) čeka drugo dijete. Njezin trbuščić mogao se primijetiti u uskoj modnoj kombinaciji tijekom nastupa, a sretne vijesti potvrdili su njezini suradnici nakon showa.

Rihanna i reper već zajedno imaju jedno dijete. Naime, glazbenica je sina rodila u svibnju prošle godine, a o dječaku roditelji nisu objavljivali puno detalja. 

 

Tek su u prosincu objavili snimku malenog i to je Rihanna učinila na svojem TikToku. No, roditelji ni tada nisu objavili ime dječaka. Pjevačica je u intervjuu za Washington post objavila zašto je tome tako.

- Jednostavno nismo stigli do toga. Živimo punim plućima. Ali pretpostavljam da postoji određena sloboda koja dolazi s takvim objavljivanjem – rekla je te sina opisala kao zabavnog i sretnog.

Da je Rihanna prvi put trudna saznalo se u veljači prošle godine kada je nakon višemjesečnih šuškanja potvrdila ove vijesti. 
Pjevačica je tada prošetala s partnerom u raskopčanoj jakni koja je u prvi plan istaknula njezin trudnički trbuh. 

Dodajmo i da Rihanna i kontroverzni reper čije je pravo ime Rakim Mayers hodaju nešto manje od tri godine. Iako su prijatelji godinama, službeno su počeli izlaziti tek nakon RiRinog prekida s njezinim bivšim dečkom Hassanom Jameelom početkom 2020. Zadržali su tajnim početak svoje romanse usred pandemije koronavirusa 2020. godine. Krajem te godine prvi puta zajedno su ih snimili paparazzi.  Nagađanja da su u ozbiljnoj vezi počela su kada ga je Rihanna odvela kući na Barbados na praznike krajem 2020. Tijekom pandemije, dvojac je čak zajedno putovao Amerikom, a zajedno su zablistali i crvenom tepihu Met Gala u rujnu 2021. godine. 

I Rihannin otac repera je upoznao krajem 2020. godine, a tada je rekao kako mu se izabranik njegove kćeri čini kao 'vrlo cool tip'. 

 

Inače, nastup u poluvremenu Super Bowla rezerviran je za najveće glazbene zvijezde pa su tako kroz godine gledatelje na stadionima i još njih stotine milijuna pred televizijskim ekranima zabavljali Lady Gaga, Beyonce, Prince, Madonna, Rolling Stones i mnogi drugi.

VIDEO Let 3 nakon pobjede: 'Pjesmu nismo radili ni za Doru ni za Euroviziju nego za Let 3'

Ključne riječi

Komentara 1

PO
POBROZDS
16:07 16.02.2023.

nekog zanima što rade ovi debili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije