Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa uspomena

Rene Bitorajac objavio fotografiju s Akademije, prepoznajete li naše poznate glumce?

Zagreb: Mila Elegović i Rene Bitorajac
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/8
04.10.2023.
u 07:45

- Pronađi me! Pronađi Tarika, Višnjića, Ninu Violić, Luciju Šerbedžiju, Bunetu, Handla… Akademija dramske umjetnosti početkom 90-ih, pred kraj prošlog stoljeća, napisao je Rene pokraj crno-bijele fotografije koja je u samo sat vremena dobila 500 lajkova. Ono što je njegove pratitelje najviše iznenadilo je Reneova frizura

Glumac Rene Bitorajac (51) na društvenim je mrežama objavio staru fotografiju svoje klase na Akademiji dramskih umjetnosti. Na fotografiji koja je snimljena 1992. godine pozira uz kolege Tarika Filipovića, Ninu Violić, Luciju Šerbedžiju, Katarinu Bistrović-Darvaš, Gorana Višnjića, Sašu Bunetu i druge glumce, a s njima je i njihov profesor Tonko Lonza. 

- Pronađi me! Pronađi Tarika, Višnjića, Ninu Violić, Luciju Šerbedžiju, Bunetu, Handla… Akademija dramske umjetnosti početkom 90-ih, pred kraj prošlog stoljeća, napisao je Rene pokraj crno-bijele fotografije koja je u samo sat vremena dobila 500 lajkova. Ono što je njegove pratitelje najviše iznenadilo je Reneova frizura.

- Čekaj, ti si imao kosu, pitala ga je u šali jedna prijateljica.

Podsjetimo, Bitorajac se nedavno, nakon utakmice AEK-a i Dinama našao na meti grčkih navijača, nakon što je na njihovoj televiziji prikazan insert iz filma "Metastaze", za koji su Grci tvrdili da je stvarna snimka Dinamovih navijača.

GALERIJA: Nives Celzijus nije imala grudnjak dok je 2005. godine vozila taksi u reality showu Nove TV 

Zagreb: Mila Elegović i Rene Bitorajac
1/48

- Je** se, smeće hrvatsko. Platit ćeš za ubojstvo u Ateni. Je**š hrvatske navijače i BBB. Nacistički ubojice. AEK-ovi navijači će vas uništiti", stajalo je u poruci koju je primio hrvatski glumac.

VEZANI ČLANCI:

Kada je snimka izašla, na nju se osvrnuo i sam Bitorajac. "Iskreno i duboko osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje pa evo i korištene scena iz igranog (ne dokumentarnog) filma u svrhu propagande, ocrnjivanja i generalizacije", napisao je na Instagramu pa zaključio:

- U svoj tragediji ipak se nadam da nož nije bio od nekog Boysa. Svaki pojedinac odgovara za svoje postupke, ali organi reda moraju zaštititi ostale! Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala. Ali evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziv za ispitivanje.

VIDEO: Shrvana Simona Mijoković nakon  smrti važne joj osobe: Za sve nas gubitak, ali za nebo dobitak

Komentara 2

TM
trade_mark
09:25 04.10.2023.

svaki put kad netko spomene filipovića naježe mi se dlake na šiji. neobično antipatičan čovjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije