Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA MAMA

Dvina Meler rodila sina, evo koje mu je neobično ime dala

dvina meler
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/4
13.03.2018.
u 16:44

- Najponosnija mama na svijetu- napisala je Dvina pokraj fotografije, a ispod nje su se odmah zaredale čestitke prijatelja i kolega, među kojima su bili Tamara Roglić, Kristina Bradač, Hrvoje Rupčić, Paola Valić i mnogi drugi.

Manekenka i pustolovka Dvina Meler (41) postala je majka, a radosnu vijest podijelila je s prijateljima na Facebooku. Dvina je rodila sinčića kojem je dala ime Tristan.

- Najponosnija mama na svijetu- napisala je Dvina pokraj fotografije, a ispod nje su se odmah zaredale čestitke prijatelja i kolega, među kojima su bili Tamara Roglić, Kristina Bradač, Hrvoje Rupčić, Paola Valić i mnogi drugi. Inače, Dvina Meler je 19 godina u vezi s Darkom Dovedanom, a da joj je majčinstvo velika želja otkrila je još prije dvije godine u intervjuu za Story.

- Jako želim postati mama, a kada dobijem bebu, za početak ću reducirati putovanja. Nema mi smisla malo dijete izlagati takvim opasnostima, strahovati hoće li ga ugristi neki insekt. Mislim da dok je beba mala da je to mučenje i za roditelje i za bebu. Ali, kada dijete bude u osnovnoj školi, onda je super voditi ga po svijetu. Putovanja šire vidike i oplemenjuje ljude, uče ih različitim vještinama - rekla je tada Dvina.

Ključne riječi

Komentara 39

GI
Gips
19:00 13.03.2018.

Kakav je parti bio, dobro da ne laje

Avatar possibilis
possibilis
18:27 13.03.2018.

Cista nepatvorena malogradjanstina u svojoj najcistijoj formi. Sto vise medijskog prostora to su im djeca dalje od doma. U zadnje vrijeme su "bas lijepa" zidovska imena zbog zidovskog medijskog nasilja. Ovdje pomaze samo skola.

M3
Miške 3
17:36 13.03.2018.

Tristan i Isolde. Pusto lovka, Wagnerijanka,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije