Naslovnica Showbiz Zvijezde

Brak najpoznatijeg para na svijetu pred raspadom?! Cure prljavi detalji...

Starleta i reality zvijezda ljutita je na supruga Kanyea Westa jer joj ne pomaže oko djece i više ne može normalno funkcionirati bez tableta protiv bolova
13. ožujka 2018. u 13:34 9 komentara 12064 prikaza
Foto: PA/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Brak Kim Kardashian i Kanyea Westa opet je u krizi, piše Radar Online.

Stiže prinova Goran i Nives Ivanišević čekaju svoju prvu bebu

Poznata starleta i reality zvijezda na rubu je da preda papire za razvod jer se više ne može nositi s činjenicom da njen suprug ne može funkcionirati bez tableta protiv bolova. Smeta je i što Kanye uopće nije uključen u odgoj njihovo troje djece i ne trudi se pomoći joj. 

– Kim je povjerila prijateljicama kako je Kanye nemoguć, ostaje u studiju cijeli dan i noć pod izlikom da snima pjesme, a zapravo tako izbjegava  Kim – rekao je izvor za Radar Online. Izvor dodaje kako je Kim na rubu i za nju je ovaj brak gotov i svjesna je kako mora donijeti tešku odluku. 

Kim želi da Kanye provodi više vremena s djecom i smeta joj što mora ostaviti djecu dadiljama kad ide na službena putovanja.

Kanye je prije godinu dana doživio psihički slom i Kim je tada bila uz njega, ali sve se teže nosi s njegovim živčanim ispadima i ima dojam da je samohrana majka. 

1 / 12
Kim Kardashian
Zrinka Cvitešić Prvi susret s ratom bio je kad sam u dvorištu ugledala tenkovsku cijev Modni detalj Svi su primijetili ovaj neobičan detalj na Kate i Meghan Luka Rok i Bojan završio avanturu Iznenađenje iz Big Brother kuće: Luka Rok iznenada izbačen!
adidas Xmas
PROMO
Ove blagdane kreirajte idealne sportske poklone

A1 izdvaja za Vas

  • pp:

    Mislim da preko bare postoji izreka: Pokaži mi zgodnu ženu, a ja ću ti pokazati frajera kome je dosta njezinih sr*nja...

  • midea:

    Koga zanima ?

  • sjs:

    Pa to svi radimo kad dođu djeca, bris