Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne može više

Brak najpoznatijeg para na svijetu pred raspadom?! Cure prljavi detalji...

Foto: PA/Pixsell
1/3
13.03.2018.
u 13:34

Starleta i reality zvijezda ljutita je na supruga Kanyea Westa jer joj ne pomaže oko djece i više ne može normalno funkcionirati bez tableta protiv bolova

Brak Kim Kardashian i Kanyea Westa opet je u krizi, piše Radar Online.

Poznata starleta i reality zvijezda na rubu je da preda papire za razvod jer se više ne može nositi s činjenicom da njen suprug ne može funkcionirati bez tableta protiv bolova. Smeta je i što Kanye uopće nije uključen u odgoj njihovo troje djece i ne trudi se pomoći joj. 

– Kim je povjerila prijateljicama kako je Kanye nemoguć, ostaje u studiju cijeli dan i noć pod izlikom da snima pjesme, a zapravo tako izbjegava  Kim – rekao je izvor za Radar Online. Izvor dodaje kako je Kim na rubu i za nju je ovaj brak gotov i svjesna je kako mora donijeti tešku odluku. 

Kim želi da Kanye provodi više vremena s djecom i smeta joj što mora ostaviti djecu dadiljama kad ide na službena putovanja.

Kanye je prije godinu dana doživio psihički slom i Kim je tada bila uz njega, ali sve se teže nosi s njegovim živčanim ispadima i ima dojam da je samohrana majka. 

1/12

Komentara 9

PP
pp
17:36 13.03.2018.

Mislim da preko bare postoji izreka: Pokaži mi zgodnu ženu, a ja ću ti pokazati frajera kome je dosta njezinih sr*nja...

MI
midea
14:35 13.03.2018.

Koga zanima ?

LO
Lonja
17:02 13.03.2018.

Dobar razlog za rastavu, on da ne ostavlja djecu dadiljama, da bi ona mogla putovati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije