Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzbudljiva aukcija

Rekviziti iz 'Ratova zvijezda' i Armstrongova truba za stoljeće pop kulture

aukcija
Foto: Richard Pohle/News Syndication/PIXSELL
1/6
29.11.2013.
u 18:32

Aukcija, koja se odvija isključivo putem interneta, traje do 5. prosinca, a pretpostavlja se da će ponuđeni filmski rekviziti postići cijenu od 800 do 30.000 funti

Kaciga vojnika Imperija i slavna truba Louisa Armstronga samo su dvije od 100 stvari koje su svoje mjesto našle na zanimljivoj aukciji kuće Christie's kojom se slavi proteklih 100 godina pop kulture. 

Aukcija, koja se odvija isključivo putem interneta, traje do 5. prosinca, a pretpostavlja se da će ponuđeni filmski rekviziti postići cijenu od 800 do 30.000 funti. 

Primjerice, očekuje se kako će kaciga iz kultnog filma "Ratovi zvijezda IV: Nova nada" postići cijenu od 3.000 do 5.000 funti, dok bi Armstrongova truba mogla novog vlasnika pronaći za 6.000 do 8.000 funti.

U ponudi je haljina Audrey Hepburn iz filma "Paris kad cvrči", autoportert Franka Sinatre, autogrami, kostimi i gitare Beatlesa, Rolling Stonesa i Erica Claptona, Sex Pistolsa, Queena, Madonne i mnogih drugih. 

>>Statua iz 'Malteškog sokola' prodana za rekordnih 4 mil. $!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije