Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GLADIJATOR 2'

Redatelj potvrdio snimanje nastavka filmskog hita: 'Već imam gotov scenarij'

Foto: Youtube Screenshot
1/6
03.10.2021.
u 20:30

Iako redatelj Ridley Scott nije želio podijeliti detalje o filmu, navodno bi fokus u ovom dijelu filma trebao biti na Luciusu, Komodovu nećaku. Radnja filmskog hita iz 2000. godine tako će se nastaviti, ali s odmakom od 30 godina.

Film koji je osvojio pet Oscara 'Gladijator' dobit će svoj nastavaka, javlja Independent. Redatelj filma Ridley Scott još je 2018. godine najavio da planira nastavak, a sada je ispričao novosti. "Već imam gotov scenarij za nastavak filma. Čim završim rad na filmu Kitbag, bacam se na snimanje Gladijatora 2", obznanio je Scott. Scenarij za film je napisao Peter Craig, a datum premijere se još ne zna. 

Iako redatelj nije želio podijeliti detalje o filmu, navodno bi fokus u ovom dijelu filma trebao biti na Luciusu, Komodovu nećaku. Radnja filmskog hita iz 2000. godine tako će se nastaviti, ali s odmakom od 30 godina. 

Podsjetimo, u 'Gladijatoru' je glavnu ulogu imao Russell Crowe koji je igrao generala Maksima Decidija Meridija. General je bio prijatelj cara Marka Aurelija, kojeg je izdao i ubio njegov sin Komod.

VIDEO Kultna serija Seinfeld stiže na Netflix: Kramer je u pilot-epizodi zapravo bio Kessler

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije