Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova

Redatelj Arsen Ostojić i supruga Nataša dobili sina Viktora

Arsen Ostojić
\'Matija Habljak/Vecernji list\'
30.08.2010.
u 16:09

Redateljeva supruga, odvjetnica Nataša Badovinac Ostojić jutros je u Zagrebu je rodila zdravog dječaka teškog 3700 grama i dugog 50 centimetara.

Poznati hrvatski filmski redatelj Arsen Anton Ostojić jutros je u 45. godini prvi put postao tata. Njegova supruga, odvjetnica Nataša Badovinac Ostojić (41), u Zagrebu je rodila zdravog dječaka teškog 3700 grama i dugog 50 centimetara.

– Sve je prošlo u najboljem redu, a to je najvažnije. Svi smo jako sretni – izjavio je splitski redatelj i profesor na Akademiji dramskih umjetnosti, otkrivši nam da je sinčić, rođen prirodnim putem, dobio ime Viktor Toni. Nataši i Arsenu, koji su već godinama u skladnom braku, to je prvo dijete. Samozatajna supruga redatelja hvaljenih i nagrađivanih filmova “Ta divna splitska noć” i “Ničiji sin” diplomirala je pravo i odvjetnica je, a svog je supruga, priznala je jednom prilikom, opčinila svojim ljubavnim pjesmama. Naime, Nataša je dosad izdala dvije zbirke pjesama ljubavne tematike, “Kroz polja asfodela” i “Astralni dani”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije