Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA KOD GAZDE

Razvode se Martina i Ante Todorić

Ante i Martina Todorić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/13
17.10.2017.
u 17:36

Bivša miss Hrvatske predala je papire za razvod, te angažirala zagrebačku odvjetnicu Terezu Teu Krešić.

Nakon što su protiv njih podignute otužnice, Todorićima izgleda više ne cvijeta ni na privatnom planu. Kako pišu 24 sata, Ante Todorić razvodi se od supruge Martine. Bivša miss Hrvatske predala je papire za razvod, te angažirala zagrebačku odvjetnicu Terezu Teu Krešić.

Početkom studenog trebali su proslaviti 15 godina braka. Imaju troje djece: Emu (14), Luciju (11) te sina Ivicu (9). Njihova ljubavna priča započela je nedugo nakon svjetskog izbora na Sejšelima, a sve su okrunili brakom početkom studenog 2002. godine pred tristotinjak uzvanika u tadašnjem hotelu Opera u Zagrebu.

Mediji su pisali i kako problema u braku ima i Todorićeva kći Iva, od koje se navodno odselio suprug Hrvoje Balent. No, on je jučer u Kulmerovim dvorima s punicom dočekao policajce. Kao i njezin brat Ante, Iva Balent ima troje djece: Taru, Ivana i Antu.

 

Komentara 58

PU
Pukovnik
18:10 17.10.2017.

Nije loša ideja. U slučaju razvoda njoj pripada pola njegove imovine. Taj ukradeni novac su onda legalno "spasili".

Avatar Ronin
Ronin
18:35 17.10.2017.

Martina, da je ovo i malo pravna država tebi taj razvod ne bi spasio lovu nego bi i bez "gaća" ostala poslije presude.

DO
dommar36
18:17 17.10.2017.

Samo novaccccc 😂 😂 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije