Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMICA ISKRENO

Razvela se od nogometaša i saznala strašnu dijagnozu: 'Bila sam slomljena'

Fashion Awards 2023 in London
Foto: MAJA SMIEJKOWSKA/REUTERS
1/6
29.03.2024.
u 21:00

33-godišnja glumica i manekenka Helen Flanagan objasnila je kako se emocionalno bori s razvodom od engleskog nogometaša Scotta Sinclaira te da joj je dijagnosticirana psihoza kao reakcija na lijekove za ADHD, piše Daily Mail.

Helen Flanagan (33) javila se pratiteljima na svom Instagram profilu kako bi ih obavijestila o svom zdravstvenom stanju nakon što se početkom godine povukla s kazališne turneje. Glumica je objasnila kako se emocionalno bori s razvodom od engleskog nogometaša Scotta Sinclaira te da joj je dijagnosticirana psihoza kao reakcija na lijekove za ADHD, navodi Daily Mail. 

- Imala sam problema s mentalnim zdravljem u prosincu i siječnju... Događalo mi se puno teških stvari o kojima jednostavno ne mogu pričati na Instagramu. Osjećala sam se užasno, a čekala me kazališna turneja zbog koje sam bila uzbuđena pa sam, kad sam se vratila s odmora, mislila da je najbolje da popijem neke lijekove kako bih se osjećala bolje i lakše nosila s tim što sam zaposlena samohrana majka troje djece. Osim toga, emocionalno sam se borila s prekidom od oca moje djece - napisala je atraktivna glumica.

VEZANI ČLANCI:

 

 

Navela je kako je imala lošu reakciju na lijek za ADHD te da ju je to na nekoliko dana bacilo u psihozu. Zbog svog mentalnog zdravlja, Helen je, prije nego što su počele probe, bila prisiljena povući se iz projekta "Cluedo 2". 

- Bila sam slomljena jer sam uvijek bila profesionalna glumica, ali morala sam ostati kod kuće i osjećati se bolje zbog sebe i svoje djece, uz pomoć mojih sjajnih roditelja - kazala je. 

GALERIJA: Snimanje serije 'Odmori se, zaslužio si'

Fashion Awards 2023 in London
1/34

Bivša zvijezda "Coronation Streeta" napomenula je da je uvijek bila iskrena prema svojim obožavateljima pa je tako i sada. Otkrila je da se sad osjeća dobro i sretno, a u veljači je objavljeno da će Flanagan zamijeniti Ellie Leach u ulozi Strictly na turneji "Cluedo 2".

Flanagan i nogometaš Sinclair prekinuli su 2022. godine nakon 13 godina veze. Par ima dvije kćeri, Matildu i Delilah, te sina Charlieja koje će nastaviti zajedno odgajati i nakon razvoda. Glumica je nedavno izjavila da oboje pokušavaju što više djeci olakšati razilaženje roditelja. 

- Djeca stalno viđaju tatu, često i baku. Uvijek smo u Birminghamu kako bismo se našli s djecom na pola puta - kazala je jednom prilikom Helen Flanagan. 

VIDEO: William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije