Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Razvela se bivša misica od 13 godina starijeg supruga, sve nam potvrdila: 'Istina je...'

Foto: Instagram
1/24
25.01.2024.
u 11:56

Samo za Večernji list bivša misica Eni Šukunda potvrdila je da se razvela od 13 godina starijeg Miroslava Gavrilovića.

– Istina je, razvela sam se. Zapravo još smo u procesu razvoda i ne znam koliko će to još dugo trajati, s obzirom na to da sada suci štrajkaju – ekskluzivno za Večernji list govori 33-godišnja bivša misica Eni Šukunda koja se u svibnju 2021. godine udala za 13 godina starijeg Miroslava Gavrilovića. Ipak, njihovu braku došao je kraj, a o razlozima razvoda Eni nije željela govoriti. Na društvenoj mreži Instagram napravila je ''čistku'' pa je izbrisala sve fotografije s bivšim suprugom, a i pomaknula je njegovo prezime.

Ako se prisjetimo, 2017. godine Eni Šukunda okrunila se titulom Miss Supranational Hrvatske, a za svog uskoro i službeno bivšeg supruga udala se samo godinu dana nakon zaruka. Ni ona, a ni tadašnji odabranik njezina srca tada nisu uspjeli sakriti emocije pa su im nakon sklapanja braka niz obraze potekle suze radosnice.

Ipak to lijepo vrijeme je iza njih, a svi domaći mediji tada su pisali i o njezinoj vjenčanici za koju su mladenci izdvojili više od dvije tisuće eura. Nakon njihova tada najljepšeg dana u životu, odmah su se zaputili na prvo bračno putovanje u Dubai, a sa sobom su tada poveli i Miroslavovo troje djece iz prijašnjeg propalog braka.

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI: 

Tada je Eni na društvenoj mreži Instagram dijelila svoju bračnu idilu pa je na jednoj od fotografija pokazala kako uživa s Miroslavom na pijesku, okrenuta leđima dok je dlanom prelazila po tadašnjem suprugu. "Život ženice", tada je napisala Eni uz tu fotografiju.

Podsjetimo, bivša je misica privukla veliku pozornost javnosti na izboru za Miss Supranational Zagrebačke županije, gdje se pojavila nakon što se u Turskoj podvrgla estetskim zahvatima. Tada je na društvenim mrežama objavila snimku iz jedne turske klinike na kojoj je pokazala da je otišla korak dalje i napravila takozvane mačje oči, smanjila nos, povećala usne i grudi.

 

1/22

 

– Napravila sam mid facelift, to je kao srednji facelift koji se preporučuje mladim ženama, ženama u srednjoj dobi za zatezanje crta lica. Napravila sam chick lift, cat eye i lip lift. Htjela sam samo vratiti crte lica koje sam imala u mladosti. Zbog pušenja, zbog teške šminke ranije, načina života... To sve nosi svoje, lice se opusti... Jedino je facelift u tom slučaju trajna pomoć – svojedobno je otkrila za domaće medije pa dodala:

– Prirodne! Prirodne! Ja sam samo podigla usnicu rezom, što je prirodno, tako da su moja puna usta koja svi ističu – moja usta. Sada sam zadovoljna svojim izgledom. Riješila sam devijaciju koju sam imala, što je najbitnije, i doktor je rekao: "Eni, ne želim te vidjeti sljedećih deset godina!" – objasnila je Eni koja u braku s Miroslavom Gavrilovićem nije dobila djecu, a 13 godina stariji suprug podržavao ju je u estetskim zahvatima.

 

VIDEO: Vrhovni sud objavio zašto Severina sina vraća ocu

Komentara 12

AN
AntePortas9
13:25 25.01.2024.

Ljubav na računu nema granica.

Avatar comandante
comandante
12:32 25.01.2024.

ali zašto...pa on je presladak...

MA
malena1983
17:09 25.01.2024.

Zbog čega je ovo vijest za Večernji list?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije