Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša kandidatkinja

Ne viđamo je često! Vlatka je sudjelovala u prvoj sezoni 'Života na vagi', a evo kako danas izgleda

Foto: RTL
1/22
25.01.2024.
u 10:15

Kada je prvi put stala na vagu u showu, ona je pokazala da ima 114, 4 kilograma. Izjavila je tada kako je par puta bila na dijetama, no da se uvijek ponovno debljala.

Jedna od 18 kandidata prve sezone showa 'Život na vagi' bila je i Vlatka Birač. Tada je otkrila da odgaja troje djece, te da joj u tome pomažu njena majka, kuma i druge žene bez kojih ne bi znala kako se dignuti na noge. Kazala je kako joj velika želja da može sa svojom djecom trčati, ali i odjenuti usku haljinu i zaplesati na podiju. 

Kada je prvi put stala na vagu u showu, ona je pokazala da ima 114, 4 kilograma. Izjavila je tada kako je par puta bila na dijetama, no da se uvijek ponovno debljala. S obzirom na to da je imala plan za dalje, nije tugovala kad je izlazila iz showa. 

GALERIJA Finale 'Života na vagi'

1/52

 "Nisam tužna zbog odlaska. Držim se plana i vježbam. Odlično se osjećam. Drago mi je da sam se prijavila u show. Napravila sam nešto za sebe i stvarno se puno bolje osjećam", rekla je za RTL. Komentirala je i kako su djeca reagirala na njezinu promjenu. 

VEZANI ČLANCI:

"Oni su oduševljeni. Jako su zadovoljni što sam skinula kilograme, ali i što sada s njima mogu sve-trčati, biti u parku. Mama to prije nije sve mogla. Sada zajedno vježbamo, idemo na nasip. Bila sam puna izlika, ali sada vidim da se sve može" rekla je tada Vlatka. 
Bivša kandidatkinja ima zaključane profile na društvenim mrežama, no na profilnoj fotografiji na Instagramu može se vidjeti kako danas izgleda i kako se promijenila od početka showa. 

Foto: Instagram

VIDEO Vrhovni sud objavio zašto Severininog sina vraća ocu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije