Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suprotnosti

Razlika u visini u našoj nam vezi ne predstavlja ništa!

Hayden Panettiere
Splash/Rd Dot
16.01.2011.
u 18:19

Ukrajinskog boksača Vladimira Klička i američku glumicu Hayden Panettiere dijeli 13 godina i pedeset centimetara u visini

Odmor zvijezdama predstavlja uspješan bijeg od paparazza. Pa baš kao što ukrajinski boksač Vladimir Kličko i njegova 21-godišnja djevojka, glumica Hayden Panettiere, nisu mogli izbjeći paparazze na otoku Hvaru potkraj prošlog rujna, gdje su se zadržali četiri dana, ista ih je sudbina pratila i na puno popularnijim Havajima.

K tomu, zvijezdi američke serije “Heroji” nisu se nimalo svidjeli komentari po američkim tabloidima, koji, opisujući fotografije nju nazivaju “patuljkom”. Neki čak u mišićavom muškarcu nisu prepoznali Klička, pa su njezinu pratnju nazvali “velikim i sigurnim tjelohraniteljem”. Istina jest da 34-godišnji dvometraš izgleda poput Golijata naspram 155 centimetara visoka glumice, no, jednom je kazala Hayden - to im, baš kao i 13 godine razlika u godinama u vezi ne predstavljaju ama baš nikakvu prepreku. Naprotiv!

Komentara 2

MI
MINERVA
20:49 16.01.2011.

hahahaha... Stvarno komično izgledaju...pa koliko je on visok?

KR
KR1stiyan
00:12 17.01.2011.

205 cm je visok... hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije