Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slama srce

Rastužit će vas kad vidite što je Olivera napisala jednoj obožavateljici nedugo nakon Balaševićeve smrti

Đorđe i Olivera Balašević
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
05.03.2021.
u 17:01

U Facebook grupi u kojoj su okupljeni obožavatelji Đorđa Balaševića jedna je obožavateljica objavila kakvu posvetu joj je Olivera Balašević napisala u svojoj knjizi "Planeta dvorište".

U Facebook grupi Đotovi u kojoj su okupljeni obožavatelji glazbenika Đorđa Balaševića od njegove smrti svi u ovoj grupi dijele svoja sjećanja s koncerata i susreta s pokojnim glazbenikom, a jedna objava rasplakala je mnoge obožavatelje Balaševića. Jedna njegova obožavateljica objavila je što joj je Olivera Balašević napisala u posveti u knjizi "Planeta dvorište" kojoj je Olivera autorica. 

- Rastužila me je posveta. "Preostalim komadićem srca..." Olivera Balašević - napisala je obožavateljica i podijelila fotografiju s posvetom. Mnogi su u komentarima ostavili znak suze i suznog emotikona, a mnogi su komentirali kako je Oliverina knjiga divna i kako je njoj zasigurno, kao i ostatku obitelji, ovo najteži životni period. Oliveru obožavatelji njezinog supruga vole jednako kao i njega i mnoge stanovnike Novog Sada je posebno osvojila kada im je svoju knjigu osobno dostavila na njihov kućni prag i još i porazgovarala s njima.

Foto: Facebook/TS Auris

Podsjetimo, Đorđe Balašević preminuo je 19 veljače i tada je izgubio životnu bitku u 68. godini nakon što se borio s upalom pluća. Cijela regija je oplakivala njegov odlazak i spontano su se ljudi okupljali na gradskim trgovima i pjevali njegove pjesme, a najtužniji oproštaj obožavatelja je bio u njegovom Novom Sadu. 

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije