Naslovnica Showbiz Estrada

Coloniju napustio Kameni: Odlazi 'zbog razilaženja u mišljenjima'

Nakon 18 godina Tomislav Jelić Kameni napustio je Coloniju, a bivše kolege jedni drugima žele puno sreće u daljnjem radu
10. listopada 2014. u 10:45 1 komentara 9211 prikaza
colonia
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/6

Tomislav Jelić Kameni nakon 18 godina napustio je Coloniju. Kako kažu iz Colonije, Kameni se odlučio posvetiti novim poslovnim i životnim izazovima, a do razlaza je došlo sporazumno, zbog razilaženja u mišljenjima.

– Iako je do razlaza došlo pomalo nenadano, uvjereni smo da grupu Colonia i u budućnosti čeka put popločen uspjehom, a Kamenom od srca želimo sve najbolje u novim iskušenjima i uspjeh kako na privatnim, tako i na poslovnim poljima – poručile su bivše kolege iz benda, Indira Levak i Boris Đurđević.

– Svakako da ni jedan rastanak nakon 18 godina nije lagan, no kako se kaže – život ide dalje, pa tako i Colonia.  U budućnosti nas čeka još puno izazova i vjerujem da ćemo Boris i ja na njih uspješno odgovoriti, a bez obzira na novonastalu, situaciju vrlo brzo očekuju nas nove gaže, novi koncerti i puno zanimljivih i lijepih stvari, između kojih je i sudjelovanje u projektu "The Voice – najljepši glas Hrvatske" kojem se jako veselim – izjavila je Indira.

O svom odlasku Tomislav Jelić je izjavio kako je ponosan na sve godine provedene u grupi, ali da je nakon 18 godina došlo vrijeme za neke druge stvari i izazove, a grupi je poželio sreću u daljnjem radu.

>>Colonia osvojila i Slovačku: Oduševili novinare odličnim raspoloženjem

>>Besprijekorna na ljetovanju: Indira s Kamenim u Šibeniku

>>Evo dokaza da je Colonia popularna u Kini!

ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas