Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poput obitelji

Besprijekorna na ljetovanju: Indira s Kamenim u Šibeniku

colonia
Foto: PR
1/4
31.07.2013.
u 19:57

Colonia je spojila ljetne radosti s radnim ljetom, pa su kao ljetnu bazu odabrali Šibenik

Popularna hrvatska pjevačica grupe “Colonia” ljetuje u Solarisu. Indira Vladić u društvu svoga kolege iz benda Tomislava Jelića, poznatijeg pod umjetničkim imenom Kameni te njegove supruge Nikoline i troje djece, provodi ljetni odmor u Solarisu u Šibeniku.

– Ovo nam je ljeto jako ispunjeno gažama pa je ustvari jako radno. No, deset dana ću provesti u Šibenskom Solarisu, zajedno s Tomislavovom obitelji. Odavde Kameni i ja putujemo na gaže i vraćamo se. Mi smo poput obitelji, poznajemo se u dušu i uživam u društvu Tomislava, Nikoline i njihove troje djece. Jako nam je zabavno – kaže Indira.

>>Kojoj našoj pjevačici bolje stoji bijela boja?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije