Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika želja

Quentin Tarantino naučio jahati samo radi safarija u Africi

Tarantino
25.12.2012.
u 17:04

Glumica Daryl Hannah predložila mu je da ode kod njenog instruktora jahanja koji je redatelja pretvorio u poluprofesionalca, a nedavno je i bio u Africi na safariju na konjima

Ekscentrični redatelj \"Killa Billa\" Quentin Tarantino naučio je jahati samo kako bi mogao u Africi doživjeti zvukove džungle jašući na konju.

- Gledao sam Animal Planet i tamo vidio da postoje ti jahaći safariji...Uglavnom, i ranije sam kao klinac jahao, ali to je ostalo na nekoj početničkoj razini. Ali viđeno mi se toliko dopalo da sam odlučio da moram postati pravi jahač i krenuo na satove - priča Tarantino i dodaje:

- Za savjetodavnu pomoć obratio sam se glumici Daryl Hannah koja je stručnjakinja za jahanje. Ona mi je predložila idealnog učitelja kod kojeg sam za dva mjeseca postao poluprofesionalac. Poslije tečaja zbilja sam i otišao na takav safari u Afriku i bilo je to fenomenalno i nezaboravno iskustvo.
 


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije